On se vaan oikeasti luojan lykky, että saa treenata hallissa ja vielä lämpöisessä. Eihän se mattopohja ole paras mahdollinen eikä tilaa ihan niin paljon kuin voisi olla, mutta olen silti edelleen kiitollinen siitä, että voi treenata ilman, että syväjäätyy..

SIispä Tumppu treenas ensin seuraamista. Vasurit nyt hyvin, paitsi ettei osaa oikein jatkaa liikettä vaan tarjoaa istumisen heti käännöksen jälkeen, mutta nyt pääosin heittää pyllyä oikein. Seuraaminen muutoin oli taas vähän pompsahtelua ja pään kanssa taistelua. Kun saa pään ylös alkaa pomppiminen, kun saa pompottelun rauhoittuun tulee helposti pää alas.. huoh. Seuraamisia myös aivan seinän vieressä ja seinää kohden, ei haittaa tahtia. Asenne seuraamiseen on minusta kiva.. jos nyt jotain positiivista taas haettava (niinkuin mulla on tapana).

Hyppytreenit jatkuivat myös. Ensin vapaamuotoisesti sai hypähdellä ja namipalkkaa. Sen jälkeen lelun kanssa ja käskytyksellä (pakko pitää vielä kiinni, muutoin karkaa hypylle). Nämä sujui tänään ihan hyvin, eli vähän enemmän järkeä oli mukana tässä treenissä kuin tässä taannoin .

Tumppu teki myös jäävät, istumiset on hyvät eli siinä tekee napakasti ja varmasti. Seisominen oli ainakin yhden kerran löysä, josta ei palkkaa. Haluan että pysähtyy heti eikä tee mitään muuta .. Pystyy kyllä, mutta välillä täytyy vähän yrittää sitä muuta. Pitää vaan antaa sen ymmärtää, että seisominen on oikea liike eikä vaan "kunhan pysähdyn". Maahanmenot on nyt apujenkin kanssa vähän vaiheessa, Tupla mielellään jättää pyllyn ylös. Täytyy nyt naksutella täydesta asennosta ja antaa vähän vauhdissa anteeksi.

Yksi luoksetulo tehtiin myös niin, että Tupla jäi "vaikeasti" ihmisryhmän eteen istumaan. Hyvin pysyi ja ihan jees luoksetulo. Samoin ruutu tehtiin "vaikeasti" eili ihmisryhmän eteen. Ekana ilman lelua ja taas säkällä teki tosi hienon ruudun ja seistä möllötti paikoillaan kunnes pääsin sen palkkaan!! Jippiaijee! Uusinta ruutu vielä suoraan lelulle. Eipä ihmiset haittaa menoa.

Ainiin, merkkiäkin naksuteltiin. ILman käskyä ja vain tarjoamisen kautta. Vielä vähän hakusessa, mutta oivaltaa oivaltaa oivaltaa..