Treffattiin Katin kanssa ilmaisujen ja tokojen merkeissä. Ja jipppiii, Intokin aloitti nyt ilmaisutreenit! Tupla teki muutamia haukkusarjoja, ensin niin että ilmaisut tehtiin ihan lähellä ja mä pyörin ympärillä. Ottihan se häiriötä minusta, mutta tärkeintä lienee se, että jatkaa itsenäisesti haukkua. Näitäkin vaan pitää tehdä. Lopuksi vielä yksi ilmaisusarja, jossa Kati meni läheisen varaston taakse ja sehän olikin TUplan mielestä kummallista, kun äippää ei näkynyt , oli ollut vähän hämillään, kun mua ei näkynyt mistään suunnasta, mutta kun aloitti haukun niin olikin hyvä ja vaativa haukku. Hyvät ilmaisutreenit, näitä lisää!

Sitten tokotokoteltiin. Inton jälkeen Tupla teki ensin pikkuisen seuraamista, nyt pää pysyi imuttamalla hyvin, mutta vähän taas pompotteli. Sitten luoksetuloa ilman apuoohjaajaa - hyvin pysyy paikoillaan nyt ja Katin mielestä korppikotkailukaan ei nyt ole mitenkään kovin pahan näköistä. Nyt molemmilla kerroilla ryhdisti asentonsa, kun käännyin tai jo vähän ennen kääntymistä. Lopuksi ruutu, ensin palkka ruudussa ja toinen ilman palkkaa, mutta kävin taas taputtelemassa. Molemmat meni kivasti. 

Tupla ja Into harrastivat loppuun kuntopiiriä tai oikeastaan juoksupiiriä. Jestas ne veti pitkin koulun pihaa, Into edessä ja Tupla perässä. Niillä oli kivat juoksuleikit - ilman kontakteja!

 Piti vielä lisätä, että olemme taas tehneet tunnaria puuvajassamme. Ts. yhden oman piilottamista vanhaan puuvajaan, jossa on paljon puusälää. Tänään otettiin ensimmäistä kertaa sisällä tunnari siten, että oman lisäksi olikin kolme hämykapulaa kasassa oman edessä n. 15-20 cm päässä. Vähän jännitti tämä kokeilu, että osaako vaiko eikö osaa. Mutta osashan se, ja hienosti osasikin! Nyt jatketaan oman piilottelua ja taas joskus voidaan kokeilla tuon hämykasan kanssa.