Katin kanssa lepakkovuorossa hallilla, toko tietysti aiheena. Nyt jätettiin "alkutreeneinä" olleet ilmaisut pois kuvioista, koska oli niin v**n kylmä. Siististi sisällä lämpimässä oli houkuttelevampi ajatus..

Tumppu aloitti muistaakseni ohjatun suunnilla. Nyt haki merkillä (Kati piti kiinni, kun edelleenkään ei opetettu seisomaan paikoillaan ..) hyvin katsekontaktin minusta ilman apuja ja ekalla kertaa pitikin palkata se itseni suuntaan lelulle, mutta sehän tietysti singahti sinne mihin lelu oli "suunnaksi" viety. Tietystikin. Molempia suuntia otettiin.

Seuraaminen olikin sitten aika säätöä. Nyt on mennyt vasemmalle käännökset niin hyvin perille, että tarjosi koko ajan suorallakin vasuria. Kiemurteli poikittain mun taakse ja muuta mukavaa. Ja se hemmetin pää. Siitä ei tule kyllä mitään. Jos en pidä namilla päätä ylhäällä niin se laskee sen heti alas. Ärsyttävä.

Ruutu onnistui superisti. Ensin ilman lelua, kävin näyttämässä ruudun paikan. Ja toinen vielä suoraan lelulle. Otettiin myös yksi luoksetulo, jossa Kati piti kiinni. Ja lopuksi vähän kapulan nostoja ja luovutusasennon vahvistamista. Olihan siinäkin taas puuhaa yhdeksi illaksi!