Eilen otettiin ennen hallitreenejä Katin kanssa lyhyet ilmaisutreenit (lyhyet siksi, että oli v***n kylmä). Tuplalle kaksi ekaa haukutussarjaa seinän ja sellaisen telineen välissä, kuitenkin niin, että Kati näkyi kokonaan. Eka haukku olikin vähän ihmettelevä, toinen jo parempi. Kolmannella haukulla Kati kirmasi "piiloon" ison lumikasan taakse ja minä menin perässä ihan Tuplan vierelle asti. Tämä haukku oli erinomainen. Liekö tuolla "paolla" olleen merkitystä noin paljon, mutta haukku oli juuri sellainen, kun sen haluaisin olevan. Tai no.. tässä Tupla haukkui ihan Katissa kiinni, mikä ei ole ihan ideaalia.. Muutoinhan Tupla pitää keskimääräin ihan hyvän välimatkan.

Sitten tokoilua. Ensin seuraamista, Kati naksutteli hyvästä paikasta. Pään asento ei ole edelleenkään hyvä. Nyt tuntui parhaalta, kun kävelin aika rivakkaa tahtia, jotenkin Tuplan oli helpompi liikkua, kun ei tarvinut hidastella ja "pitää itseään kasassa". Käännökset vasempaan on nyt vähän oudot, välillä Tupla tekee ne tosi hyvin takapäätä heittämällä ja sitten taas välillä on ihan ulkona.. Sen täytyy johtua mun liikkumisesta tai jostain eleestä, nyt täytyy tarkkailla asiaa. Mä en oikein tällä hetkellä tiedä itsekkään, että miten Tuplan kanssa vasempaan käännöksen teen. Olen tehnyt sen erilailla kuin Viskin kanssa, syytä tähän en tiedä.. Tarkkana tarkkana.

Otettiin muutamassa erässä näitä tekemisiä, enkä nyt enää muista mikä tuli missäkin kohtaa, mutta myös ruudun Tupla teki. Ensin lelulle hienosti ja suoraan. Sitten ilman lelua ja se meni todella hyvin! Kääntyi kyllä ruudun takaosasta yli, mutta sinne se jäi seistä jököttämään kunnes pääsin paikalle palkkaamaan. Jee! Tein myös kaukoja, nyt pystyi hallissa jo hieman kuuntelemaankin eikä vain pomppimaan eri asennosta toiseen. SEisominen on vaikeinta pysyä paikoillaan, maassa ja istumassa jo kykenee kuuntelemaan seuraavaa asentoa. Kaukojen kanssa edelleen (vieläkin) pohdin, että onko eri asentojen tekniikkavalintani nyt oikea vai ei.. Eikä asiaa auta se, että aina välillä kuulee huhua siitä, että tarkennuksia tulossa (?) tekniikan arvosteluun.

Hyppyä tehtiin myös. Se meni kyllä ihan pelleilyksi. Tupla hyppi omaan tahtiin ja kun tein käskytyksellä se meni maahan eikä liikkunut mihinkään . Vähän hiomista siis vielä.. Jäävät käytiin lopun yhteistreenihetkessä läpi. Aika kivasti nyt tekee kaikkien jäävien tekniikan (avuilla edelleen).  Kiiiitos mukavasta tokosessiosta taas! Lauantaina sit Turkuun ihailemaan maajoukkuekarsintaa!