Ei siis paskemmin voisi mennä, kun on Turkua ja kovaa pakkasta .  No joo.. Turussa oltiin eilen katsomassa tokon maajoukkuekarsintaa. Oli hieno reissu, koirat olivat taitavia ja ennenkaikkea kisa liikkuroitiin tosi rivakasti, niinpä 20 koiran kisa meni hujauksessa ohi. Onnea ihan tsiljoonasti Katjalle ja Zenille, jotka veivät kisan voiton 286,5 pisteellä!!!! AIka hurjan hulppea suoritus hieman alle 2-vuotiaalle koiralle . Olivat kyllä todella taitavia, nopeita, tehokkaita ja tarkkoja. Mitäs muuta voi toivoa? No, ehkä Katjalla löytyy vielä jotain pientä parennattavaa, kun oikein etsii .

Katjahan tulee kouluttamaan Haukku Apilalle 13.2.2010, paikkana Meirän Halli. Lisää sivuiltani ja vielä mahtuu mukaan!

Pääosin kisasta jäi mieleen se, että koirat olivat kyllä taitavia, mutta mielestäni keskenkertaisillakin suorituksilla tuli  ihan hyviä pisteitä. Eikä tätä nyt pidä tulkita negatiiviseksi vaan siten, että välillä näyttää jo siltä että ohjaajat nostavat riman suorituksissa korkeammalle kuin tuomarit. Mutta siinähän se kait on se jutun juoni, tokoliikkeitä voi AINA tehdä paremmin ja AINA voi treenata jotain yksittäistä osiota paremmaksi. Jos jaksaa, viitsii ja osaa...

Niin ja se pakkanen...siitä nyt ei enää tarvi kirjoittaa mitään, kaikki sen asian tietää .. Olishan se kiva vaikka viikonloppuisin treenata, mutta ei niin ei.