Keskiviikkona otettiin ilmaisutreenit ennen hallitottistelua. Tuplalla ihan perussettiä, tällä kertaa lakanan alla maalimies. Muutama ilmaisu ilman, että menin häiriköimään vierelle ja muutama sitten niitä, jossa olin ihan vieressä pyörimässä. Eipä mitään ihmeellistä, ihan sellaista kunnon vaativaa haukkua ei tänään irronnut vaan haukut olivat jostain syystä hyvin matalaäänisiä. Ihan uusi ilmiö Tuplalta. Ei sellaisia "leikkihaukkuja" eikä niitä ihan kunnon vaativia vaan jotain siltä väliltä. No, ihan ok kuitenkin.

Tokottelussa Tupla aloitti ruudulla. Laitoin matkalle hämymerkeiksi punaisia matalia kippoja, merkit olivat ihan ruutuunmeno linjalla ja pallo valmiina ruudussa. Tupla meni ensimmäisellä kerralla vähän merkkien välistä pujotellen, mutta meni ihan hyvin kuitenkin. Uusinnalla merkit eivät enää häirinneet senkään vertaan. Palkkauksessa kävi pieni kämmi, kääpiösnautseri Papu pamautti Tuplan pallon perään samaan aikaan kuin Tupla . Tappeluhan siitä tuli, mutta onneksi ei sen pahempi.. Tupla kerkesi kyllä kauhattamaan Papun päälle, mutta ilmeisesti mitään puremajälkiä ei tullut. Nyt ei ollut Tuplan syytä, mutta ei se siitä silti kehujaakaan saanut. Hetken hengenvedon jälkeen otettiin vielä ruutu uusiksi ilman palloa. Tupla lähtiessään vilaisi Papun suuntaan sen näköisenä, että tuleeko toi vai ei, mutta vilaisu oli tosi pieni ja ruutuun mentiin komeasti. Sain sen jopa pysähtymään ruudun sisäpuolelle - hyvä minä!

Sitten tehtiin pakkia, jossa todella pakki on löytynyt... Ongelmana on nyt se, että pakittaa mun sijainnista välittämättä vaikka metrin pari taakse . Tehtiin myös luoksetulon perusasentoa, hyvin ilman käsiapuja. Olen nyt yrittänyt pitää huolta, että naksuttelupaikka on riittävän lähellä, mutta ei kuitenkaan koske. Tupla yrittää mielellään tökätä nenällään mua vasten, mutta muutoin ei kyllä tule ihan iholle. Tehtiin myös muutama maahanmeno namilla palkatan. Pieni käsiapu vielä on oltava, että maahanmenosta tulee säpäkkä ja heti oikea. Loppuun vielä vähän kaukojen is-se ja se-is settiä. Sitten kiirehdittiin katsomaan Suomi-Valko-Venäjä matsia!