Eilen vietettiin iltapäivä Meirän Hallilla Kiviahon Katjan koulutuksessa. Olipas mukavaa viettää "pitkästä aikaa" näin tuhti tokopäivä! Hallin mattokin oli imuroitu putipuhtaaksi - toivottavasti meni kaikki kennelyskäpöpöt siinä samalla...  Tupla treenasi ennen ja jälkeen "virallisen osuuden". Ekassa setissä otettiin luoksetulo Katjan kiinni pitämänä sekä ruutua (pallolle + ilman palloa). Näissä ei mitään ihmeellistä, joten ihan hyvin sujuu. Ainiin, ruudun osalta täytyykin nyt muistaa ruveta laittaa hämymerkkejä vähän lähemmäksi juoksulinjaa, jotta saadaan hieman vaikeutettua nyt tuota sinänsä jo aika helppoa ruutuun juoksemista. Hyvä huomio sekin!

Sitten otettiin sitä murheenkryyniä eli seuraamista. Alkaa heti ärsyttää, kun pää lurahtaa hetkeksikin alas. Ja sitten ei ole kivaa mulla ja hetken päästä alkaa kyllä koirakin vaistota, että tässä on jotain todella outoa.. Nyt on siis ihan pakko alkaa skarpata itse ja muuttaa sitä paljon puhuttua asennetta tähän hommaan. Tai jättää treenaamatta. Täytyisi videoida, että näkisi sen pään asennon paremmin, kun voi olla että se tuntuu pahemmalta kuin mitä se onkaan. Tänä aamuna eteisen peilin edessä tein pieniä seuraamislähtöjä ja ei se nyt kyllä ihan surkeata ole. Luulen, että koskaan se pää ei tule olemaan ihan tikkana ylös, mutta se ei nyt ole se ainoa oikea tavoiteltava asento.. No, jatketaanpa sitä eilistä treeniä.. OTettiin myös vasurikäännöksiä, jossa Tupla tarjoaa istumista tosi napakasti.. No, se lienee ihan loogista, koska olen tehnyt  käännöksiä+liikeseis vasempaan. Täytyy varmasti nyt unohtaa hetkeksi ne ja tehdä vain käännöksiä ilman pysähdystä. Tuplan kanssa voisi myös tuota vinoseuraamista ottaa kuvioon mukaan, tein sitä Viskin kanssa paljonkin, mutta nyt se on taas unohtunut. Olipa hyvä, että tuli Katjan näytettyä sitä jollekin kurssilaiselle

Toisessa setissä kurssilaisten jälkeen Tupla teki noudon nostoja, jotka vähän taas hidastuneet - ei olla treenattu. Jäävistä istu ja maahanmeno namilla, molemmat ihan kivasti. Tein myös seuraamista, jossa yritin nyt itse tsempata ja olla rento, liikkua rennosti jne. Tätäkin olisi ollut kiva katsoa jälkikäteen videolta, että oliko mitään eroa.. Ainakin tuntui siltä, että Tupla pitkästä aikaa taas painoi jalkaan (tätähän ei juurikaan se ole tehnyt), ja välillä sitten taas työskenteli niin paljon yli, että oikea jalkani osui sen persuksiin..  TÄmä on todella hankalaa.. Nyt me vaan hinkataan pientä pätkää + perusasentoa eikä oikein päästä etenemään, kun se tökkää heti siihen lähdön pään asennon laskuun. Nyt on toki saatu noita lähtöjä jo parantumaan ja olen nyt sitten palkannut paljon niistä onnistuneista lähdöistä. No, ehkä me viiden vuoden päästä päästään jo vaikka kymmenen metriä. Tai jotain. Tehtiin seinän vierustalla myös pakkia eli seuraamista taaksepäin. Komeasti pomppii . Tässä täytyy muistaa nyt kokeilla sitä oikealla jalalla liikkeelle lähtöä. Eiköhän se siitä.

Tänä aamuna otettiin pihasessiota, jossa harjoteltiin puun kierron kautta seiso-pysähdystä. Hyvinhän se on sen oivaltanut pallon voimin ( odotellaan niitä seuraavia ongelmia..) . Luonnollisesti myös kiertoja ilman pysähdystä. Sitten tehtiin ensimmäistä kertaa seisomisessa pysymistä - onpa vaikeata tuumii Tupla. Pysähtyä voin, mutta sitten ei millään malttaisi... Täytyy vaan nyt ottaa tuokin ohjelmistoon. Tietysti tehtiin myös seuraamista, joka nyt taas lelulla tuntui ihan hyvältä, otettiin myös vinoseuraamista, jossa ei kyllä oikein työstänyt oikein takapäätä. Nameja ei ollut taskussa, joten jäi se nyt vielä testaamatta.

Viskikin sai tehdä kiertoja ja luoksetuloa sekä paaljon seuraamista. Kierroksia on taas ihan riittävästi, joten seuraamisessa "Molotovin koktail"-harjoituskin johti pariin hyihyi-kommenttiin.