Sunnuntai ip.n ratoksi lähdin Niihamaan katsoon maxi2 ja maxi3 startteja. Ei purrut agikärpänen vieläkään. Siinä ohessa otettiin pikku treenit Hannan kanssa.

Tupla ensin seuraamista lelulla. Vähän turhan iso lelu sattui mukaan ja se näkyi kädestä, joten meni aika pomppimiseksi, mutta pää pysyi kyllä ylhäällä . Juoksussa ei pomppinut niin paljon. Leluseuraaminen vaan tuntuu niiiin paljon paremmalta vaikkei varmaan kyllä tuolla menolla saa siitä sellaista toko-tuomareille kelpaavaa.. No, tämä on aika aaltoilua.. Sitten yksi luoksetulo, hyvin keskittyi siinäkin maneesin hälinässä. Sitten vielä vähän istumisia, kait ne oli vähän sinne päin. Ihan lopuksi pieniä paikkamakuun harjoituksia, ei oikein suju vielä häiriössä. Tupla ikäänkuin unohtaa mitä on tekemässä ja saattaa tehdä ihan mitä tahansa, tänäänkin vain nousi istumaan muina miehinä. Ei sitä kiinnosta paikkamakuussa muut koirat tai häiriöt, se ei vaan pysty vielä olemaan paikoillaan - ei siis osaa . Mutta noin muutoin oli taas kiva treenata sen kanssa, kun keskittyy niin kivasti ja on mukana touhussa vaikka sitä hälinääkin oli ympärillä. Kiitos Hannalle treeniseurasta!

Viskikin pääsi syleilemään kaikkia maneesissa olevia. VIskin mielestä kaikki vaaaaan ooooon niiiiin iiiiiihaaaanaaaa. Tehtiin pikkuisen seuraamista, yllättävän hyvin agility ympäristössä, ja loppuun paikalla olo - huipusti. Hyvä Vipatus.