Ollaan tottisteltu ihan vaan pihatottiksia Tuplan ja Viskinkin kanssa. Tuplan kanssa keskitytty vain siihen pään ylössaamiseen sivulla ja seuraamisessa. On se v***n vaikeaa, kun on saanut niin vahvasti heilutella sitä päätänsä alas .. No, nyt on sitten tehty kuurina lelu kainalossa - metodilla, vieläkin meinaa seuraamisen lähdössä aina sukeltaa pään alas, ellen tosi vahvasti anna vielä oikealla kädellä vinkkiä, että lelu ON kainalossa. Nyt olen antanut jopa hypätä sen vapautuksen jälkeen kainaloa kohden lelulle. En tiedä onko tästä tulossa muutakuin auraava seuraaminen, jonka ongelman olenkin hyvin saanut pidettyä kurissa...  No, jatkan silti, koska nythän olemme tehneet vain yhden tai kahden askeleen seuraamisia ja myös paljon perusasentoa + seuraa käskyä, josta heti pään ylhäällä pysyessä saanut hypätä leluun. Tosi tosi tosi vaikeata on.

SIsällä ollaan tehty istumista ja maahanmenoa, niissä on mielestäni pientä kehitystä tapahtunut.. IStuminen menee jopa ilman suurta apua, mutta mieluusti apuja silti pidän, että pysyy istuminen nopeana. Maahanmeno tarvii vielä joka tapauksessa apuja. Ulkona olemme tehneet jäävistä nyt seisomista, koska sen palkkaan pallolla. Jotenkin sitäkin liikettä pitäisi nyt varmasti alkaa vaikeuttaa, että pääsis etenemään asiassa. Ainiin, tänään tehtiin pitkästä aikaa myös kiertoja ja siitä pysähdys, mitä olen tehnyt tosi vähän. Mutta pallolla on hyvä voima...

Viski pääsi myös tottistelemaan. Yllättäen vain seuraamista ja seuraamista ja seuraamista. AIka hyvä - tietty pihassa - ei edistä pahasti. Testasi Viskillä myös tätä LÄnkipohjassa uudelleen nimettyä "Molotovin koktailia" , mutta en oikein saanut Viskiä tekemään kunnollista virhettä siinä. Kummallista. No, kun menen kentälle niin jo virhe tulee ilman koktailejakin.. Mutta Viskillä on makee vire nyt, kun ei ole paljon päässyt tekemään mitään. Voi, kunpa nyt osaisi pitää tuon treenaamisen sillä vain "fiilistelynä", kyllähän se osaa noin teknisesti tarvittavat, kunhan vain pystyisi pitämään kasassa paketin. 

Molemmat pojat harjoittelivat myös avoimen portin takana olemista, kun toinen pääsi portin toiselle puolelle treenaamaan. Alkaa tuokin jo onnistua.