Olin tänään katsomassa Tamskin hienossa uudessa hallissa tokokoetta. Kateeksi käy hallia, tosi makeet puitteet, vielä kun olisi se vessa . En ollut ihan loppuun asti kokeessa, joten tuo pistesaldo jäi sitten lopulta näkemättä, mutta eiköhän sieltä Toivo-super-Toivolle ykkönen napsahtanut, vaikka tuomari ei aivan ymmärtänytkään kaikilta osin Toivon superuutta ...! On tuo toko kyllä vähän kummallinen laji..ei oikein aina ymmärrä arvostelua ja siis annettuja pisteitä. Samat pisteet voi saada samasta liikkeestä hyvin erilaisilla suorituksilla, mutta arvostelu laji on arvostelua ja sillä sipuli. Toinen tykkää äidistä ja toinen tyttärestä vai miten se meni. 

Hannan kanssa otettiin pikku treenit kisan lomassa, ulkona kylläkin, koska halliin ei oikein mahtunut iiiison kehän ympärillä treenaamaan. Tumppu otti ensin lelulla seuraamista, ja kyllä pomppii ja pää pysyy tikkana . Ei ole hyvä sekään, kun pompahtelua oli enemmän kuin normi kävelyä. Mutta lelulla taas homma tuntui tosi hyvältä itsestäni ja tulee paljon parempi fiilis, kun namiseuraamisesta. Tehtiin myös luoksetulo, nyt ei reagoinut liikkeenohjaajan käskytykseen ja siitä palkka! Toinen luoksetulo tehtiin vähän vauhdikkaammin ja Hanna piti Tuplasta kiinni ja minä pingoin pakoon. Ihan hyvin tuli. Lopuksi vielä seisomista. Vähän vielä hakusessa vierellä kävelystä seisominen, ei tee napakasti ja skarpisti vaan teki ekan vähän löysäillen - ei palkkaa. Pari seisomista edestä ja ne olivat hyviä ja sen jälkeen sivultakin onnistui napakka seisominen. Ei vain parane palkata huonoista..

Tämä aamu ei alkanut kovin hyvin.. Tein ihanat aamupalavoileivät ja istuttiin ruokapöytään koko porukka nauttimaan aamupalaa.. Ja per**## MUN simieni alta Tupla pölli MUN leivän MUN pöydältä. Kyllä sai poika kyytiä. Ja hienointa oli se, että leivän päällä oli italiansalaattia, joka hetken päästä tokikaan ei ollut leivän päällä vaan pitkin kämppää, kun Tupla juoksi minua pakoon ympäri olkkari-keittiö-ruokahuone -ympyrää... Sain sen kiinni ja roimasin ääliön pihalle sen kummemmin hienostelematta. Että tuli savu korvista. Ja siinä meni vähän niinkuin aamupalakin pilalle, vaikka toinen leipä jäikin jäljelle... Että se on röyhkeä kakara. Onko sisarukset muut yhtä törkeitä?