Annen ja Katin kanssa käytiin vähän tokottelemassa Meirän Hallilla eilen. Tupla teki ensimmäisenä ja aloitti ruudulla. Ensin pallolle, matkalla hämymerkkejä - tämä hyvin. Toinen vielä ilman palloa ja ilman "lisänäyttöjä" - tämäkin hyvin ja pysähdys ruutuun.

Sitten taidettiin tehdä luoksetulo ja otettiin ekan kerran mukaan liikkeenohjaajan käskytys. Ekaan luoksetulo-käskytykseen Tupla menikin hamaan ja nousi istumasta ylös ja lähti vähän hölmistyneenä tulemaan minua kohden. Aloitettiin alusta ja nyt onnistuikin sitten pitämään pyllyn maassa, josta palkka. Toinen vielä käskytyksillä ja luoksetulokin loppuun asti palkalle, tässä tulikin sitten istumisessa tosi korppikotka taas vierailulle.. Tehtiin myös seuraamista, jossa annoin typerän osuuden eli naksuttelun Katin tehtäväksi . Hyvin Kati naksuttelikin, ilmeisesti siis päänasento oli kohtuullisen kiva. Alkuun otettiin toki vain lennosta lähtöjä, jolloin toi pää ei olekkaan mikään ongelma. Mutta myös perusasennosta lähdöt ok. Seilaa nyt aika lailla tuonne jalkojeni taakse Tuplan takaosa.

Tuon jälkeen noutoa, joka ei nyt oikein ... hmm... Ensin nostoja ja luovutusasentoa. Nostojen jälkeen oli tarkoitus saada muutama luovutusasentoon tuonti, mutta Tupla selkeästi sekoitti eikä ymmärtänyt mitä mä oikein halusin. Tuonti tuli tosi epävarmaksi. Täytyy jeesata sitä vaikkapa sanomalla se tuo, jos haluan sen tuonnin loppuasentoon enkä palkkaa pelkästä nostosta. Loppuasento sinällään on hyvä ja rauhallinen (myös tunnarilla, jota on nyt kotona harjoiteltu). Tehtiin vauhtinouto, jossa pyöräytti ekalla kerralla kapulaa suussaan matkalla ja taisin sitten just siitä palkata . Otettiin uusiksi ja tiputti itse kapulan varmasti siinä kohden missä yleensä (?) tuppaan palkata - täytyisi kyllä tsempata itsekin ja yrittää aidosti miettiä missä kohden milloinkin palkkaa. Taas uusiksi ja nyt tuli loppuun asti, mutta vauhti ei ole hyvä vaikka laukalla tuleekin, lisäksi ainakin tossa viimeisellä alkoi selkeästi painua maata kohden tuontiasento... Huoh. Ja Plääh.

Lopuksi vielä kaukoja, jossa tein vain is-sei ja sei-is vaihtoja. Aika kivasti. En edelleenkään ole ottanut näissä yhtään välimatkaa vaan tekniikkaa läheltä. Ma-is ja Is-ma olen jo vähän välimatkaakin kokeillut ja toimii ihan ok, mutta noissa "vaikeimmissa" en. Tein myös hypyn, joka ok, paitsi että Tupla karkasi hyppyesteelle ennenkuin olimme edes päässeet lähellekkään hyppyä - mikä siinäkin on niiiin kivaa? 

Ps. HYVÄ LEIJONAT!