Eilen treenailtiin Annen ja Anun seurassa. Keli oli mitä parhain, pieni pakkanen eikä tuullut yhtään. Joten mikäs siinä treenatessa. Kivaa oli!

Tuplan kanssa ensin seuraamista. Nyt en katsonut yhtään koiraan vaan Anne naksutteli pään asentoa oikeaksi liikkeelle lähdöissä. Kun pidän käden esillä niin pää pysyy kohtuullisesti oikein, nyt taisi jokaisen lähdön tehdä "oikein". Tehtiin myös pari niin, että käsi oli selän takana, jolloin tuntuu että Tupla jää jälkeen sekä kiinni käteen. Illalla sekä aamulla jatkettiin samoja harjoituksia peilin edessä. Jos pidän käden normaalisti sivulla (ilman namia) pään asento lähdössä lurahtaa heti alas. Jos pidän käden nyrkissä vähän tavallista ylempänä pää pysyy ylhäällä, oli namia kädessä tai ei. Jos pistän käden selän taakse niin ollaan fifty-sixty tilanteessa, tekee lähdön oikein tai väärin. Hmm.. Nyt joka tapauksessa haluan vahvistaa noita oikeita suorituksia, toki namikädestä luopumistakin tarvis tehdä. Kaikkea ei voi saada kyllä ihan yhtäaikaa.

Tuplan perusasennot on nyt välillä tosi vinot, kiertää välillä ihan mutkalle mun taakse. Tätä pitää nyt vähän ruveta työstämään pois. Samoin ilmeisesti lelupalkkauksesta on tullut pieni aukeaminen ulospäin, näkyy jo perusasennossa. No, nyt on taas tehty nameilla seuraamista, joten se varmaan poistuu luonnollisesti tätä kautta.. ehkä ..

Sitten tehtiin piiiiitkä luoksetulo Anne piti kiinni, oikein hyvin tuli . Tehtiin myös ruutu ensin pallo palkalle näyttämällä ja toinen sitten suoraan sen kummemmin näyttämättä. Molemmat Hyvin! Lähituntumassa oli nyt vähän häiriöitäkin (lelulaatikkoja + merkkejä), mutta ei ne kiinnostanut Tuplaa. Ruudussa paikka on nyt aika takana, itseasiassa ruudusta ulkona, kun "pysäytän" (eihän se siis mitään stoppikäskyä osaa) sen vauhdista.. Mahtaakohan tästä vielä tulla ongelma vai korjaantuuko, kun annan vain pysähtymis"käskyn" aiemmin. Nythän Tupla reagoi kun huudan jess- ja se kääntyy mua kohden odottamaan lelupalkkaa. Se on nyt se meidän pysäytys.

Loppuun vielä merkkiä, jossa Tupla oli aika kuutamolla. Ei vielä ole ihan hallussa  tämä liike . Kokeilin heti illalla kotipihassa vinkkiä, jossa lähetän Tuplan merkin takaa merkille. Luoksetuloksihan se sitä luuli, mutta muutaman naksuttelutoiston jälkeen alkoi vähän hahmottua.

Viski otti lopuksi seuraamista + hlöryhmän sekä piiiiitkän luoksetulon. Oli kovin tohkeissaan, kun pääsi ihan oikein treenaamaan . Suorastaan raivoissaan leikki lelun kanssa. Ajattelin nyt kokeilla kevään ekoihin kisoihin asti tottiksen suhteen, että teen hyvin hyvin lyhyitä ja nopeita tottistreenejä (paitsi paikkamakuuta pitää kyllä treenata), jotta saisin sen pysymään mahdollisimman korkeassa vireessä ja oikein odottamaan, että pääsisi "vihdoin" tekemään. Jos vaikka sillä saisin sen seuraamisen ekan pätkän onnistumaan paremmin.. Toki tuolla menolla voi tulla sitten muita virheitä tilkkeeksi, mutta ajattelin, että voisi kokeilla kuitenkin. Ton paikalla makuun kanssa en kyllä tiedä mitä tekisin. Se tuntuu tällä hetkellä aika turhauttavalta.