Sitä saaa**'nan lunta vaan tupruaa... No, käytiin silti tokottelemassa.

Dementia iskee, kun en muista millä Tupla aloitti treenit, mutta no ... näitä me tehtiin: 

Kati naksutteli seuraamisesta, tarkoituksena taas vain tarkkailla ja vahistaa oikeaa pään asentoa, joka onnistuikin hyvin, mutta muuten ei tuntunut oikein miltään seuraaminen. Vaihdoin namipalkan leluun ja nyt alkoi heti tuntua seuraamiselta. Joskus namit vaan ei toimi ja tänään oli just sellainen päivä (nyt ei pätenyt se mitä olen aiemmin ajatellut, että jos tekee paljon vauhtijuttuja alkuun niin nami ei kelpaa sen vuoksi)..  Ruutua pariin otteeseen, pallolle molemmilla kerroilla, koska lumi ja hämymerkit tuntuivat vähän häiritsevän Tuplaa, vaikka menikin ihan hyvin ruutuun. Luulin, ettei pongaa ruutua ollenkaan, koska katseli vain Katiin päin.  Meni kuitenkin molemmilla ihan hienosti.  Luoksetulossa jälleen käskytystä. Hämyyn meni ja nousi ekalla käskyllä. SEn jälkeen oli vaikeuksia jo pelkästään istumaan jätössä, meni maahan, nousi ylös, tepsutteli. Eli harjoitella pitää nyt kovasti tuotakin osuutta! Otettiin myös merkkiä, joka oli vähän hakusessa, mutta sinne päin suorituksia kuitenkin ... 

Jos ei tokottelu tuntunut nyt ihan onnistuneelta niin ilmaisut olivat hyvät. Kaksi vai kolme (?) umppariin, hyvällä tempolla ja melko kovalla vaatimuksella.. Viimeinen vielä umpparin takana ihan avoinaisena ja sekin oli kohtuullinen haukku vaikka siinä ottikin vähän häiriötä minusta. Vähän olen epävarma haukun kanssa vieläkin. Nyt haukku tuntuu hvyältä, mutta aika kiihdyksissä Tupla on ja haukkuu voimakkaasti, mutta nyt alkaa hieman epäilyttää sellaiset asiat kuin pysyykö varmasti irti maalimiehestä ja osaako olla varmasti tärppimättä.. Aika olennaisia asioita nekin. Palkkauksella pitää nyt vahvistaa oikeita asioita edelleenkin myös noiden suhteen.

Kiitos voi muutoin tänään jo taas ihan mainiosti. Eli ilmeisen ohimenevää oli aamun kangistelu! Sen sijaan Tupla on ollut pari päivää aika vaikea, ollaan jouduttu taas palaamaan back to basic ja kertomaan kuka täällä talossa määrää ja kuka ei.. Yrittää mm. haastaa nyt taas vaihteeksi Kiitosta. Tupla on myös erinomaisen röyhkeä teilaamaan ihmiset sohvalla - hyppää ihan muitta mutkitta päälle ja tekee tilaa itselleen. Tai siis yrittää tehdä. Nämä on nyt tulkittu haasteeksi ja kielletty kokonaan.