Oli sitten talven viimeinen Haukku Apilan kurssi tänään! Seuraavat kurssit tulevatkin sitten vasta mahdollisesti syksyllä. Kevät ja kesä menee toivottavasti itse kisatessa ja kovasti treenatessa..

Tupla pääsi myös tottistelemaan. Aloitti puuhat vielä, kun muitakin koiria oli hallissa touhuamassa. Eka pakitusta - melko pompsatelua, mutta joka tapauksessa se pakki on kyllä olemassa! Sitten liikkeestä istuminen, teki niin hyvän heti ekalla kerralla, että ei uusittu. Siitä sitten suoraan hyppyjen pariin. Alo-hyppy sujuu jo aika kivasti, nyt seisominenkin jo onnistuu - ei vieläkään siis ihan kokeen mukaisesti, mutta hyvällä alulla. Tuplan hyppytekniikka on hassu, se hyppää todella korkealle ja ikäänkuin varoen, ettei vaan osu telineeseen. Tämä tuntuu hassulta..muistamme Viskin hyppytyylin, joka ei todellakaan ole kovin varovainen...

Hypyn jälkeen mentiin ruudun paikkaa testailemaan. Ruudun takana oli vielä pari koiraa ja ohjaajat keräämässä kamoja. Tuplaa ne eivät kyllä häiritse millään muotoa. Mulla kävi taas yksi moka (mrr...), jossa onneksi ei sattunut mitään vahinkoa.. Heitin Tuplalle ruutuun pallon eikä se saanut koppia, pallo lensi takana olevan Sohvi-koiran kylkeen... Apuva. Onneksi Sohvi ei piitannut pallosta eikä Tupla puolestaan piitannut muustakuin pallostaan, joten mitään epämiellyttävää ei tapahtunut kellekkään (paitsi meikäläisen pelästyminen). Tupla meni tänään tyhjään ruutuun sisään jostain syystä oikeasta reunasta ja yritti tarjota merkkinä ruudun merkkiä. Hmm... uusintoja otettiin, mutta samaa reittiä meni sisään. En auttanut valmiilla lelulla enkä käskyilläkään, palkkasin kyllä sitten, kun siirtyi keskelle ruutua itsenäisesti. Ei kovin hyviä, mutta toivottavasti se totakin kautta oppisi mistä sen palkan saa. Tänään en ottanut nyt ollenkaan pitkältä matkalta "normaalia" ruutua.

Sitten tehtiin jäävistä maahanmeno. Teki ekalla kerralla heti niin hienosti ja nopeasti, että sitäkään ei uusittu sitten. Sen sijaan otettiin seisomista ja taas teki komeasti ja nopeasti maahanmenoja . Jouduttiin vähän toistoja hakemaan pallon avustuksella, että onnistui tuo seisominenkin ... Tälläistähän tämä on..

Ja seuraamista luonnollisesti myös. Pallo taskussa kokonaan piilossa ja taaaaas se seuras! Nyt otin jo askeleitakin useampia ja hyvin pysyy kasassa. HIenoa hienoa. Yritin käännöstäkin, mutta ne on kyllä nyt hukassa. Mitenkähän saan ne takaisin... Namilla sisällä olen niitä jumppana tehnyt, mutta nyt tuo lelupalkkaus ei oikein vielä iske tähän käännöspolitiikkaan...

Sitten kaukoja. Ensin pitkältä matkalta maa-is-maa, jossa Tupla sitten "vihdoinkin" päätti löytää itsestänsä jumittajan. Eli eipä noussut istumaan. Lähempää sitten onnistui. Ei auta kuin treenata  - yllätys. Uutta tekniikkaa sei-is-sei yritin myös, mutta se on edelleen tosi vaikeaa. Sisällä kotona saan toisinaan onnistumaan, mutta en läheskään aina. Tosi helposti liikuttaa takajalkojaan. Hissinä maa-sei-maa jauhettiin myös, ei sekään vielä oikein hissinä toimi kunnolla.

Tuplalla oli taas tänään jotenkin ihan hirveästi kierroksia. Pitää kyllä itsensä kasassa, mutta vähän sellainen "pelottava" maaninen ilme sillä on (ei kylläkään siis mitenkään aijaa), mutta ehkä mun nyt on turha sitä murehtia. Hallissa noi kierrokset tuntuu olevan vielä vähän korkeammat kuin esim. ulkona. Hallissa on nyt Tuplan elämän aikana tullut treenattua niiiiin paljon enemmän kuin muualla.