Tupla otti hallilla ensin tuolin kiertoja ja yksi stoppikin kokeiltiin. Hienosti pysähtyy, vähän vinoon, mutta ei haittaa, koska pysähdys on toistaiseksi oikein napakka . Kiertojen jälkeen noudon luovutusasentoa pari toistoa, mainiosti. Sitten seuraamista, pallo taskussa ja parit käännökset namilla palkaten. Heeeiii -se toimii!! Pallo taskussa myös lähtöjä erikseen sekä sitten parin askeleen pätkiä. Nyt ei otettu ollenkaan seuraamista pallo kädessä. Seuraamisen jälkeen hyppyä alo-tahtiin. Hyppää hyvin ja kääntyy hyvin, mutta vielä pitää vähän työstää erikseen, että malttaisi seisoa paikallaan. Sitten loppuun vielä ruutua, pari lähetystä ensin läheltä vain paikkaa hakien - molemmat erinomaisesti hyvälle paikalle! Sitten vielä yksi kauempaa ja pallo ruudussa. Hyvä Tumppu!!

Hetkeksi laitoin vielä Tuplan paikalla oloon, kun kaksi muuta koirakkoa treenasi jotain pientä. Tupla oli ihan "normaalisti" paikalla olossa eikä oikeastaan kiinnostunut yhtään näiden kahden tekemisistä, koska sitä nyt ei vain kiinnosta muut koirat.. Hyvä niin, tässä asiassa.

Otin myös Viskin. Ensin ihan vähän seuraamista ja sitten paikalla oloon. Se perke***###n kus**?&%*ää taas liikautti päätään maassa kohti noutoa tekevää koiraa. Tää on niin tätä. En oikein mitenkään jaksa uskoa, että tulee enää pysymään kisassa. Täytyy varmaan ulkokentillä tehdän kokeeksi niin, että apuohjaaja käy torumassa ja siirtämässä pään takaisin oikeaan asentoon. Nythän se on selkeästi oppinut kaavan, ensin kokeilee vähän siirtää päätään maassa, jos ei tapahdu mitään (=tulen torumaan piilosta), nostaa pään ja sen jälkeen aloittaa ryömimisen kohti toisen koiran tekemisiä. RRrrraivostuttava asia.