Voi hyvänen aika, Tupla oli tänään ihan hassu hallitreeneissä. Vieläkin naurattaa toisen ahkera tekeminen ja ehkä hitusen liian kovat kierrokset..  Treenasin yksin kurssin jälkeen.

Tupla aloitti seuraamisen käännöksillä - namilla. Ja nyt kyllä tänään keuli seuraaminen namillakin, käännökset aika huonoja, kun yritti tehdä triljoonaa askellusta, pomppimista, painamista ja skarppaamista yhtäaikaa. Mutta pää pysyi kyllä ylhäällä . POtki taas useamman kerran mua myös oikean jalkaan... Voi hyvänen aika sentäs. Otin myös namilla pidempää sarjaa, että sain sen vähän tasaantumaan...

Sitten tehtiin liikkeestä maahanmenoja . Ja jos eilen ei onnistunut millään niin nyt heti ekasta alkaen heittäytyi hyvin maahan ja lelu palkaksi. Pari toistoa näin ja sitten yritin vielä jatkaa niin Tuplahan ryhtyi oikein hauskuuttamaan minua koko rahan edestä. Se tuli mukana (ei seuraamista) muutaman askelluksen ja heittäytyi maahan, sen jälkeen pompsahti saman tein ylös ja taas maahan. Tälläistä pompottelua se sitten harrasti jonkun aikaa kieli pihalla roikkuen, kunnes lopetin tämän leikin.. Nauroin ihan ääneen, kun se vaan nyt oli aika pöljän näköinen.

Tuon jälkeen tehtiin yllättäen namilla parit luoksetulon eteenistumis-harjoitukset, nämä tosi hyvin. Sitten siirryttiin merkkiin, neljä toistoa oikein hyvin - oikealta puolelta kiersi merkille. Ja vielä yksi niin, että pallo oli merkin takana valmiina.

Merkin jälkeen parit stopit, ensin edestä hyvin ja sitten sivulla liikkuessa vain yksi, koska oli tosi hyvä enkä halunnut tuota maahanmeno -hauskuutusta uudelleen seisomisella..

Lopuksi vielä metallilla noutoa niin, että jätin istumaan metalli suussa ja siirryin itse hallin toiseen päähän. Vauhti oli kohtuullinen, mutta ei yhtä hyvää vaikutusta kuin se eilinen testaus versio. Lopuksi metallilla vielä luovutusta, tämä hyvin.

Olipas aika veikeät kierrokset Tuplalla. En ole sitä ennen ihan noin hassuna nähnyt. Katsotaan mitä tästä oikein vielä kehkeytyy ...