Tupla pääsi eroon vauvahäkistään, siitä on tullut nyt iso ja sai tänään isomman tilan päiväpuuhinsa. Hyvin oli aikansa kuluttanutkin, viidestä portaikon puupylväästä vain kolme oli syöty, ajatteli ilmeisesti jättää huomisellekin jotain puuhaa. Näin meillä kasvetaan aikuiseksi . Vauvahäkki ja vapaus vaihtui tämän päivän kauppareissun jälkeen isommaksi lehtikompostiaidoista tehdyksi häkiksi ja vapauden riistoksi.

No niin, käytiin tänään tokoilemassakin. Tupla ensin ohjatun kapulalla noutoa. Kati piti Tuplasta kiinni ja antoi kapulan parin kolmen metrin päästä minusta. Hyvin tuli, mutta melko tiiviiseen luovutusasentoon, ekalla kerralla myös pyöräytti kapulaa kerran suussaan ja minä onneton palkkasin siitä.. Toisella kerralla ei pyöräyttänyt ja minä palkkasin.. Hmm.. mitähän se sitten tästä oppi? Noooo...

Sitten seuraamista lelulla. ILoisesti pompahdelle taisi olla teema.. Naksauksiakin kuului, eli jossain kohden taisi osua neljä jalkaa maahankin. Tämä on niiiin hankalaa (olenko ikinä ennen sanonut?), namilla menee koko touhusta fiilis, lelulla tuntuu kivalta, mutta vähän seilaa ja pomppii. Ja joka toinen kerta, kun  vaihtaa systeemiä niin ei sekään oikein ole hyvä homma. Onneksi ei tuo kisakalenteri ihan vielä kolkuttele ovella, vaikka ikää Tuplalle tuleekin jo kohta 9 kk!!

Sitten ruutuun! Oli aika vaikeasti hahmotettava ruutu lumisella ja hämärällä parkkiksella. Mutta kyllä se Tumppu sen hahmotti, nyt ekan kerran vähän kaarsi ruudun kulmamerkkejä kohden. Liekö nyt merkkireenit tuottaneet "tulosta"? Otettiin vielä uusintana ruutu, nytkin lelulle ja meni paremmin ja suoraan.

Sitten yksi piiitkä luoksetulo Katin kiinni pitämänä. Ei mitään ihmeellistä siinä. Tuli suoraan ja melko lujaa - ulkona pääsee vähän parempaan vauhtiin kuin hallissa!

Otin vielä pari luoksetulon loppuasentoa, jossa tökkää nenällä haaroihin. Täytynee alkaa nyt tuota työstää pois. Otin myös sivulle siirtymisiä, jotka tooosi kankeita ja huonoja. Niitäkin täytyy nyt alkaa ihan tosissaan työstää, jotta oppis vähän notkeamman tavan siirtyä sivulle.

Jäätin vielä Tuplan kanssa tekemään parit tolpan kierrot + yksi stoppi. Hitsi, tuleepa se nyt ulkona kunnon matkalla lujaa! Ihan yllätyin, koska Tupla ei ole ollut mikään ihan tykki! Mutta nyt pisteli minkä pikkuisista kintuistaan pääsi , silti teki hyvän stopinkin. Toki stoppiin mulla on vielä käsi + suullinen käsky ja pallokin lentää nopsasti pysähdyksen jälkeen.. että vähän on vielä matkaa kisasuoritukseen - ihan pikkuriikkisen ...