Tänään käytiin katsomassa Tarun suloisia pikkuisia pennuja! Neliviikkoisia ihania palleroita. Toivotaan kaikille pennuille harrastusten täyteistä ja ennenkaikkea turvallista elämää tästä eteenkin päin!

Treenattiin pienet tottistelut asfalttiparkkiksella, yök. Tosin ulkona nyt missä tahansa tällä hetkellä on aika yök olosuhteet. Mutta eiköhän tämä tästä..

Tupla aloitti noudon luovutuksen treenauksella. Rauhallinen pito, aika tiivis luovutusasento. Ihan ok. En ottanut pitkältä matkalta noutoa nyt ollenkaan, kun alusta tuntui aika epämiellyttävältä ja Tuplakin tosiaan liikkui aika varovaisen oloisesti.

Sitten taidettiin tehdä liikkeestä seisomista. Ekalla yritelmällä tuli muina miehinä käskyn jälkeen mukana eikä tehnyt mitään. En oikein tiedä mitä tapahtui, odotti ehkä maahanmenoja? Uusinnalla jeesasin näyttämällä palloa kädessä, onnistui skarpisti pysähdys. Täytyisi tuossakin saada häivytettyä avut pois.

Seuraaminen oli ihan kivan tuntuista. Pallo taskussa, askeleen parin pätkiä. Hyvältä tuntui. Edelleen jatketaan tuolla metodilla. Askel kerrallaan pidempää pätkää..

Ruutu oli tänään kummallinen. LÄhti ekalla normaalisti ja hyvin ruutua kohden, sitten vähän ennen ruutua kääntyi ympäri ja tuli pois?! No mikähän tämä nyt oikein oli? Uusinnalla onnistui. Otin vielä kolmannen kerran pallo ruudussa valmiina. Varmaan voisi taas muistutella lelupalkalla ruutua muutaman kerran..

Liikkeestä maahanmenot onnistuivat molemmilla yrittämillä ihan hyvin, ja edelleen ilman apuja. Nopeammin voisi tehdä, mutta nyt haluan vain vahvistaa sitä, että ilman apujakin se liike pitää osata tehdä. Apuja liikkeen nopeuttamiseksi voisi ottaa jossain kohden taas mukaan..

Sivulle siirtymisiä muutamat yritelmät. Ei onnistunut. Tosi vaikeaa ja kankeaa siirtymistä. Namipalkkaus näytti olevan todellla epämotivoiva. Kai tohonkin on sitten lelupalkka otettava. Kotona harjoiteltiin illalla vielä takaa sivulle siirtymisiäkin... saas nähdä miten käy, vaihdanko takaa siirtymiseen vai uskonko siihen, että saan tuon toisen tekniikan vielä onnistumaan joskus. Tupla on niin julmetun pitkä runkoinen koira, että tuntuu sivulle siirtyminen "etukautta" kestävän ikuisuuden eikä todellakaan näytä nopealta ja näpsäkältä.

Lopuksi vielä näytin kaukojen uutta tekniikkaa. Nyt Tupla pystyikin tekemään seiso-istu takapää paikoillaan. Se ON vaikeata, mutta alkaa pikku hiljaa hahmottua.

Ei jäänyt ihan nappi fiilis Tuplan treeneistä. Aika paljon tuli virheitä nyt tämän päivän treeneihin.

Viski otti Vaun parina seuraamista ja jäävät sekä paikalla olon. Seuraaminen oli hyvää ja rauhallista. Jäävät hitaat. Paikalla olo SUPER. Viskin treeneissä pitäisi nyt keskittyä seuraamisen käännöksiin - huonot! Sekä ehdottomasti istumisen ja maahanmenon skarppaamiseen. Namipalkkausta olen ajatellut käyttää, jotta saisi mielentilaa nyt vähän rauhallisemmaksi ja kisatilanteen turhia kierroksia laskettua. Toki tämä voi näkyä liikkeiden hitautena tmv., mutta... No, testaan! Paikalla olossa piti Hannan käydä kurmuuttamassa, jos nostaa pään ylös, mutta Viski taisi kuulla uhkaukset ja piti niin etutassut kuin päänsäkin aivan liiskautuneena asfalttiin.