Aloitetaan siis Viskistä, joka oli tällä kertaa lihaksistoltaan jumissa. Lumihyppely ja lumessa kahlaaminen on tehnyt tehtävänsä ja nyt oli aika tukossa lihaksisto. Mikä nyt sinällään ei ole mikään ihme tai kovinkaan vaarallista. Umpilumihangessa kahlaaminen ja juokseminen on hyvää voimaharjoittelua. Muutama päivä nyt käsittelyn jälkeen totaali lepoa ja taas pitäisi jaksaa hyppiä hangessa .  Koska tavaksi on jo vuoden ajan tullut käydä kerran kuussa Viskin kanssa Elinalla, niinpä otimme jo taas seuraavan ajan huhtikuun alkupuolelle. Viski nyt vain on koira, jolle käsittely tekee aina hyvää. Kyllä sitä turhenpaankin rahansa voisi laittaa.

Tupla on tänään puuhastellut kovasti kontaktiharjoitusta. Tässä mulla on ollut nyt palkka taskussa, yleensä pallo/lelu, koska namit alkavat kokea suurta inflaatiota, päivä päivältä voimakkaammin... Kontaktitreeneissä olen joutunut muutaman kerran puuttumaan, erityisesti häiriintyy mun käsien liikkumisesta, joten niitähän on sitten heiluteltu urakalla. Illalla tein taas yhtä kontaktisettiä pihalla ja yks kaks yllättäen päätinkin lähteä seurauttamaan narupallo taskussa ja naru ulos roikkuen. Kummallista, todella kummallista, mutta päänasento pysyi ja kontakti pysyi. Hmm.. tätähän täytyy myös testailla lisää!

Tuon kontaktiharjoittelun lisäksi Tupla on harjoitellut jälleen lelun käteen tuomista.. huoh, se ON vaikeata. Parhaiten se luonnistuu, kun palkkaa toisella lelulla, namiin lelua on aika turha jo vaihtaa, koska Tupla ei oikein enää meinaa namia ottaa, jos lelu on esillä (ehkä se muistaa taas jossain kohden olevansa ahne koira). Tätäkin vaan pitäisi jauhaa ja jauhaa ja jauhaa... Kaikkea pitäisi treenata niin v***sti, että ihan meinaa välillä usko loppua...  Niin, sisätreeneissä ollaan jatkettu säännöllisesti ja lähes päivittäin paikalla oloja, välillä istumista ja välillä makuuta. Ne onnistuu sisällä aika mukavasti, pidempiäkin aikoja.

Jee, sainkin juuri tiedon, että pääsin kuin pääsinkin mukaan Riitan ja Pekan sunnuntain koulutukseen Tuplan kanssa! Tulevat Tamskilaisia kouluttamaan ja ulkopuolisiakin ottivat mukaan. Kivaa, pääsee taas testaamaan meille uutta hallia ja olosuhteita ja luonnollisesti myös kouluttajista takuulla pidän .  Huonomminkin voisi taas rahansa (ja aikansa) käyttää - vaikkakin tietysti tuohon pennun ostohintaanhan luonnollisesti pitäisi tuo koulutus kuulua samaan rahaan .