Tuplasta tulee isona sisustaja. Tai ainakin purkaja. Sen verran hyvin on nyt auttanut eteisen sisustamisessa sekä purkuhommissa.. Tupla on ilmeisesti kuullut myös sen, että eteinen menee jossain kohden remontin alle ja kilttinä poikana on tehnyt oikein kivasti tuhoja nyt sekä seiniin että portaikkoon niin rappusiin kuin pylväisiinkin.

Tänään alkoi Mutalassa bh-kurssi, jota ennen Tupla pääsi pikku treenaukseen. Otin vain seuraamista, lelu taskussa. Heeeeii -se osaa seurata lelu taskussa muutakin kuin vain askeleen! Ja lisäksi se tuntuu NYT siltä kuin sen haluankin tuntuvan. Käännökset ei tuolla pallo meiningillä oikein toimi hyvin, niitä otettu erikseen kotona namilla.

Seuraamisen jälkeen vain jäävistä seisomisen ja maahanmenoja. Nyt osasi mennä jälleen maihinkin eka käskyllä ja ihan nopsaan. Hyvä homma. Seisominen ihan normi settiä, ei mitään mainittavaa.

Bh-kurssin loputtua Tupla pääsi vielä haukkumaan oikein metsikköön! Olipa aivan mahtava fiilis, kun alkoi komea haukku kajahtaa metsästä! Tuli ihan nostalginen fiilis - mahtavaa!! Toivottavasti tämä ilmaisutapa nyt sitten toimii "oikeassa elämässäkin". Tupla teki aika perussettiä, neljä ilmaisua, kaikki siis metsän siimeksessä. Kolmella haukkusarja 30-40 ja viimeisellä palkka, kun pääsin maalimiehen ja Tuplan luokse. Yksi haukuista oli huono. Tällöin maalimies makasi maassa ilman mitään peittoja tmv. ja Tupla pyörähteli taas muutamia kertoja maalimiehen ympäri ja teki voltteja haukkuessaan. En tiedä miksi reagoi nyt noin, mutta luultavasti makuu/kylkiasento vaikutti ja se, ettei nähnyt kovin hyvin mun tuloa piilolle. Treeniä treeniä!