Tänään tokoteltiin ja ilmaisutkin otettiin välipalana..

Ensin tokotusta, jossa VIski aloitti paikalla ololla. Raasu makasi pää visusti hallin lattiassa kiinni vaikka pallot ja kapulat lensi sanan varsinaisessa merkityksessä päähän. Oli oikein hyvä paikalla olo - miksei kokeessa.. No, sai siitä casar-herkkua palkaksi.

SItten Tuplalle tehtiin kontaktiharjoitus. KatiR häiriköi meitä ihan huolella ja Tuplan piti pitää kontakti sivulla minuun. Ensin menikin Katin häiriköintiin mukaan, mutta taisi tehdä vain yhden kerran tämän virheen ja sitten onnistui pitämään kontaktin! Lopuksi vaikeutettiin niin, että Kati heitti palloa, tähän hamaan Tupla taas yhden kerran meni, sen jälkeen ei. Oikein hyvä harjoitus!

Sitten välissä ilmaisut... Tuplalle vain kaksi, jotka taas molemmat olivat tosi hyviä. Kumpikin lakanan alla, jälkimmäinen oli nurkan takana piilossa. Oikein vaativat ja terävät haukut.

Ja sitten jatkettiin hallille. Tupla teki ensin metallinoutoja ilman heittoa, hyvin tulee metallin kanssa ja pitää tiukasti kiinni. Luovutus myös taas tosi tiivis. Toistaiseksi käy niin, että matkaa kun tulee lisää niin luovutusasento pikkaisen väljenee. Seuraillaan kehitystä. Metallin yhteydessä kävi pikku kämmi. Pikkuinen Tinka-kelpie keksi juosta hallin toisesta päästä Tuplaa liehakoimaan . Tuplallahan tuo muiden koirien elekielen lukutaito ei ole häävi, joten varmistin Tinkan ehjänä pysymisen sillä, että otin Tuplan raa'asti pannasta kiinni ja niin ylös, ettei päässyt tikkaamaan Tinkaa. Sen sijaan tikkasi mua mehevästi käteen... Ei oikein reilu tilanne Tuplalle enkä sen vuoksi kauheasti riehunut puremisesta, pidin vain tiukasti kiinni ja Tuplakin rauhoittui. On se silti aika sika elukka. Vaikkakin tuo tilanne oli nyt tosi epämääräinen eikä missään nimessä reilu Tuplalle niin pikku hiljaa alkaa blondimmallekin hahmottua, että Tuplan kanssa täytyy olla vähän tarkkana. Viskin kanssa elämä onkin ollut niin helppoa, kun ei ole tarvinnut pelätä sen tekevän kellekkään yhtään mitään.. No, tuon session jälkeen Tupla otti vielä varuiksi metallinoutoa uusiksi, ei mitään merkkiä mistään tapahtuneesta.

Pätkä seuraamista lelulla, oli aika pomppimista ja erkaantumista. Tein myös namilla, mutta sepä vasta tuntuikin huonolta! Sivulle siirtymisiä muutamat vajaista kulmista, en oikein tiedä.. ehkä se meni paremmin kuin täydeltä siirtymismatkalta.

Tuon jälkeen vielä merkkiä. Hakee oikean paikan ja ei hae muutakuin korjaamisen kautta.. Eli hyvin hakusessa on. Pitänee vaan pitää enemmän palloa merkin takana, että vahvistuu oikea suoritus.