Manaantaina mulla oli bh-kurssi Mutalassa. Ehdin paikalle sen verran ajoissa, että Viski pääsi ottamaan takametsään pudotetun ja tarkkuuden. Pudotetun matka oli varmaankin aika lähellä voittajaa, ehkä ylikin. Helppo polku mitä juosta. Viski lähti liikenteeseen epäröiden, kääntyi mua kohden ihan yhtenä kysymysmerkkinä. En reagoinut mitenkään ja niinpä VIski lähti nyt normaalimmalla vauhdilla liikkeelle ja toi hetken kuluttua hanskan :-). Se oli selkeästi hieman hämillään, että mitä - ihan oikeastiko pääsee tekemään pudotettua...

Sitten tarkkuus. Ei löytynyt mistään sulaa maata, joten sellaisen hakkuu sekamelskaan jätin kahden euron kolikon. Viski reagoi kolikkoon nopeasti ja yritti ottaa suuhunsa, mutta taisi saada vain lunta ja havuja, kun räki heti tavaraa suusta ulos. Kolikko tippui johonkin lumen sekaan ja Viski alkoi kaivaa sitä esiin. Oli pakko keskeyttää ja nostaa kolikko takaisin "pinnan päälle". Nyt sai sen nätisti suuhunsa ja toi mulle. Ei ihan ehkä nappi harjoitus .

Tupla pääsi tottistelemaan, kenttä oli yllättävän hyvä! Aloitin luoksetulolla. Siinä nyt ei mitään ihmettä, hyvin pysyi istumassa ilman pahaa korppikotkaa.

Sitten tehtiin seisomista. Taas meinas käskyn jälkeen valua perään. Nyt täytyy ottaa kuurina pallon heittoja heti käskyn yhteyteen. On vähän tämä seisominen nyt hukkunut. Pallon heitoilla luonnollisesti taas löytyi oikea tekniikka. Seisomisen jälkeen maahanmenoja ja sehän läsähti maihin heti eka yrittämällä hienosti, joten se siitä!

Otettiin myös ruutu. Pallo olikin valmiina ruudussa ja Tupla reagoi hyvin ruutuun ja meni sisään hyvin. En ottanut tätä nyt uudelleen, kun halusin vain onnistumisen muutaman epäonnistuneen ruututreenin jälkeen.

Seuraaminen onnistui tänään hyvin! Pallo oli jälleen kokonaan taskussa ja sain tehtyä jo vähän pidempääkin seuraamista. Tuntui, että olisin voinut jatkaa vielä pidempäänkin, mutta maltoin mieleni. Mitenkähän saisin ne käännökset onnistumaan niin, että pysyisi asenne ja siis se PÄÄ nyt tuossa asennossa.. Ehkä nuo käännöksetkin vielä joskus toimii. En edes kokeillut niitä tänään. Sisällä ollaan edelleen työstetty niitä nameilla. 

Loppuun istumista. Nameilla. Nyt useita toistoja autetusti. Hyvin se tekee autetusti. En taaskaan muistanut kokeilla ilman apuja.. Olinpa hajamielinen.

TOivoin, että kentällä olisi ollut sulalla maalla jo joku tolppa tai puu, että olisi voinut ottaa kiertoja ja pysähdyksiä. Vaan eipä ollut, joten jäivät tekemättä, kun en jaksanut mitään muutakaan kierrettävää siihen kentälle taikoa. Lisäksi vähän ahdisti, kun kentän toisessa päässä oli penturyhmä harjoittelemassa ja koko ajan sivu silmällä kyttäsin, ettei kukaan pennuista vaan juokse meidän luokse. Ei niillä onneksi ollut edes aikomusta sellaiseen!