Viski pääsi tänään fillarilenkille (kunhan löysin pyörän.. Ensin oli omasta pyörästä kumi puhki, samoin Teemun. Ei muutakuin soitto siskolle ja sieltä pyörää lainaamaan....). Voi voi.. se on nyt todellakin taas aika jäykkää koiraa. Takajalkojen liikeradat ihan olemattomat. Ravilla menee "ok", mutta käytännössä pitkää laukka-askelta ei ota. Että meinaa tulla itku sen kanssa. Hieroin sitä eilen ja myös tänään. Yritän nyt saada sitä rentoutumaan, että pystyttäs sunnuntain kisa käymään.

Tupla teki pihatottistelua. Perinteistä alokasluokkaa hinkattiin. Seuraamisessa keskitytään nyt paikan saamiseen taaksepäin. Huuhhhh. Jäävät onnistui tänään hyvin, edelleen seisomisessa pieni käsiliike apuna. Testattiin uudella metallikapulalla noutoa kiertäen, hyvin! Myös luovutusasento tosi hyvä! Samoin kierrosta luoksetulon loppuasentoa, jossa olen ihan inasen havaitsevinani skarppausta loppuasentoon ilman törmäystä! Hyvä! Lopuksi tunnaria pariin kertaan. MOlemmilla kerroilla oma kasan lähellä, ei enää piilossa. MOlemmilla pystyi tuomaan hyvin omansa ja molemmilla kerroilla kävi haistelemassa kasankin.

Lopuksi iltalenkillä Viski teki vielä tarkkuuden, kun polulta löytyi 10 sentin kolikko. Tein hämykaivuita ja hiplasin varpuja. Nyt Viski oli kuitenkin pätevä ja nosti melko nopeasti kolikon.