Onnen päivät! Nyt on korkattu tämän kevään hakutreenit. Vähänkö mahtavaa!!

Viski sai tallata alueen ja siinä samalla yksi ukko jäi etukulmaan ja pikku pallero pääsi etsimään sen. Kivaa oli, tuumi Viski! Kyllä näillä treeneillä ek-kisa läpäistään ...

Tupla teki kolme hajuhakua. Kaksi ensimmäistä olivat aivan kaameita. Jäljesti, kohelsi, pyöri, jäljesti... ei mitään muistikuvaa siitä mitä pitäisi tehdä!! Kolmas hajuhaku oli jo kohtuullinen ja sai hajun ilmasta jonkun matkan päästä maalimieheltä. Kaikille kolmelle Tupla oli kovin kovin innoissaan lähdössä, lähetyksistä ekan uusin, kun singahti aivan eri suuntaan mistä haju oli haettu.. Tuplan kanssa lienee aika tärkeätä, että tekemiseen löytyisi se oikea mielentila. Nyt oli lähinnä kaasuttelua ja kaaosta - paitsi tuo kolmas.

Testailtiin Tuplan kanssa nami/pallo -palkkausta. Iikalla ei namit kelvanneet ollenkaan, ei edes alkuunsa ennen palloa. Katilla kelpas namit hyvin, ennen ja jälkeen (kun otti pallon pois). Kahden pallon palkkaus olisi järkevää pitää mukana, yhdellä pallolla leikkiminen on aika haasteellista, koska Tupla vain taas omii pallon ja on aika tiukkana, kun maalimies yrittää houkutella "heitetään" -hommiin.. Täytyy varmaankin tilata lisää verkkopalloja..

Mutta jess, hienoa päästä taas näihin hommiiin! Huomenna uusiksi!