Molemmat pojat pääsi maistelemaan hakua Keuruun metsiköissä.

Tupla oli tänään oikein pätevä. Kolme hajuhakua edelleen tallaamattomalla alueella, nyt reagoi kaikkiin hyvin! Lähetykset onnistuivat myös hyvin. Palkkaus kahdella pallolla, yritin kyllä muistuttaa että "rauhallista" leikkiä. Kieli oli taas vyön alla... Menin alueelle reilusti vastaan, että saatiin leikki loppumaan melko nopeasti. Jaa-a. En tiedä. Ehkä teen testi yhden pallon palkkauksesta ensi kerralla. Kuitenkin. Ihan lopuksi Tupla sai myös haukkua kaksi vierasta maalimiestä. Ihan hyvin. En huomaa mitään eroa nyt tutun tai vieraan välillä. Miehiä Tupla on haukkunut tosi vähän, eikä sellaisia ollut tänäänkään tarjolla .

Viski pääsi myös treenaan. Sillä pari hämypiiloa, ilmaisu isoon kunnon maakuoppaan, pari tyhjää ja pari suoraa palkkaa. Se nyt on mitä on. Liikkuu mun mielestä jälleen vähän vaikean näköisesti vaikeakulkuisessa metsässä . Muutoin noin keskimäärin ihan ok suoritus, mutta ei siinä sen treenaamisessa mitään sellaista hohtoa tänään kyllä ollut, ei mitään eritysti virhettäkään, mutta.... Rämmitään nyt toi yksi ek-kisa viikon päästä ja mietitään jatkoa sitten.

Tupla on ottanut nyt pihassa aamuin illoin pienet tokosessiot. Lähinnä alokasluokan liikkeitä ja seuraamista. Hitto, sehän oikeasti on seuraamisessa nyt valahtanut ihan liian eteen?! Kuulostaa niiiiiin kovin tutulta... Eli paikkaa pitää nyt kyllä saada käännettyä taaksepäin.