Illalla pikaisesti jäljelle. Viskille sellainen muutamia satoja metrejä pitkä jälki, jana vasuri n 30 m syvä, kolme juuri maastosta napattua keppiä, muutama kulma, vanhentui vain 40 minsaa. Viskin jana oli taas sitä itseään... eli takajälki OIKEALLE. Sanoin uudelleen JÄLKI, kääntyi ympäri, mutta oli tosi vaikea hahmottaa oikeaa suuntaa, otti kyllä sitten hetken seikkailun jälkeen oikean jäljen. Sen jälkeen kaikki sujui kuin tanssi . Voi että, olipa kivaa olla "kunnon" jäljellä!

Tuplalle pieni metsäjälki. Voi jesus, kädet palaa siinä liinassa kiskomisessa. Nenä viistää kyllä ihan maata (Tuplalla), mutta vauhti on älytön. Lienee syytä ihan oikeasti tehdä vähän vaikeampaa settiä, jos se vähän hidastaisi. Tuosta voisi kyllä leipoa ihan hyvän jälkikoiran, jos jaksaisi. Siis METSÄjälkikoiran, kuten on tainnut ennenkin olla puhetta...

Pihassa tokotusta Tumpulla. SEuraamista namipalkalla, työstää niiin saa***sti taakse ylitse, korostuu namilla (=odottaa käännöksiä). Tönin jalalla sitä suoraksi, alkoi suoristua. Muutoin asenne taas kohdillaan ! Hyppyä (sellainen puulava pystyssä) ollaan tehty nyt muutamana päivänä, alkaa jo ekalla käskyllä taas sujua hyvin. Lisäksi seisomista jäävistä, pysähtyi eka yrittämällä - nami palkka. Lopuksi sivulle siirtymisiä, ei edelleenkään oikein sellaiset näpsäkät ja tehokkaat. Omana juttunaan luoksetuloa eteen istumaan nami avuilla, hyvin. Lopuksi merkkiä pallolla, hyvin.