Viski on korkannut fillarikauden! Hyvin ja tasapainoisesti juoksi ravia. Lenkki ei pitkä ollut, kunhan nyt vähän testattiin. Tupla pääsi myös kotipihassa testaan miten pyörän vierellä kuljetaan nätisti. Ei oikein mennyt jakeluun.

Tehtiin illalla esineruutu "takapihalle". Kuusi esinettä, kapea mutta lähes täysmittainen (riippuu vähän kisaruudusta...). Esineet ihan normisettiä, joukossa yksi vaikea eli vanha pankkikortti. Pojat näki, kun vein esineet ja sitten vaan päästin Tuplan irti ja katsoin mitä tapahtui. En oikein voi ymmärtää, että se toi kolme esinettä mulle?! Yhden kerrallaan, kauniisti, nopeasti ja tehokkaasti ja vielä luovuttikin. Luovutuksen ja palkkauksen jälkeen aina päästin sen uudelleen ruutuun ja sieltähän se hetken päästä tuli esineen kanssa?! Niinkuin olisi aina tehnyt? Onko joku käynyt salaa treenamassa Tuplalla esineet?????? Olen oikeasti aika ymmälläni.

No, sitten Viski pääsi omaan vuoroonsa. Ja oli aika rrrrrraivoissaaan, kun löysi ekan esineen . Kaksi esinettä Viski nostikin nopsaan ja helposti. Pankkikorttia joutui pitkään ja hartaasti paikallistamaan, mutta tulihan sekin sieltä. Luulen, että Tuplan "yhteistreeni" tuo lisää tehoja myös VIskin ruutuun.

Tupla otti tottista pihassa. Seuraamista pallo visusti taskussa. Nyt ei tuntunut edistävän. Teki käännöksiä ja liike seis -hommiakin hyvin. Tehtiin myös jäävät seiso ja maahan kertaalleen. Maahan liike jopa "kisamaisesti". Oho.  Jokuhan voisi kuvitella, että tässä ollaan kisoihin menossa .

Vähän myös puunkiertoa + yksi stoppi. Nyt yritin keskittyä siihen, että heitän HETI pallon stoppiin, taisin onnistua. Lisäksi loppuun merkkiä. Eka merkki olikin taas vähän sinne päin, en palkannut korjauksenkaan jälkeen. Sen jälkeen osui oikein merkille ja kaikki raajat merkin taakse.

Ja kun ollaan päästy kuvien makuun niin tässä Siiri Mikolan otoksia perjantailta!

Ja minä kun luulin, että Riitta koulutti.. vaan eipä ollutkaan, Riitalla näyttää olevan uusi koira

Uuihh.. se on niiiin kaunis