Se on niiiin hienoo... Siellä sielu ja hermo lepää!! Metsässä siis. Tänään tein molemmille pojille jäljet ja väliin pieni metsälenkki ja esineet. Esineruutu meni molemmilta ihan törkeän hyvin. Viski oli _todella_ tehokas ja taitava. Tupla innokas ja tasoonsa nähden taitava . Tuplalle on vielä mission impossible etuesineet, ei näytä edes reagoivan. Takaa tuo kyllä lujaa esineet mulle! Paitsi kolmannen, jota oli pakko jäädä nyssäämään mun jalkoihin..

Sitten jäljet. Tuplalla nyt selkeästi vaikeampi kuin koskaan ennen. Alusta sellaista sammalta + hakkuujätettä, risuja. Vanhentui puoli tuntia. Oli aivan eri poika kuin aiemmin tämän vuoden jälkiyritelmissä! Nyt rauhoittui työskentelemään eikä kiskonut kuin vähäjärkinen... Tuttu vanha juttu, kun on tarpeeksi haastetta, koira rauhoittuu jäljestämään. Hyvä homma! Näitä lisää!

Viskin jälki oli ihan törkeän vaikeassa paikassa. Kallion rinnettä, louhikkoa (vähän pelotti käärmeet), risukkoa, hakkuuta ja loppuun sellaista vetistä metsäpeltoa polkujen ylityksineen. Jälki ei kuitenkaan ollut mikään älyttömän pitkä, ehkä sen 5-600 metriä. Vanhentui reilun tunnin. Jana 20 m ja tiukka vasuri. Olin jo jälkeä tehdessäni jo kahden vaiheilla, että vaihdanko maastoa ja jätän jäljen ajamatta, koska se vaikutti oikeasti ihan älyttömän haasteelliselta jo itselle kävellä ja rämpiä siellä risukkojen ja kallion seassa. Mutta ajattelin sitten, että otan sellaisen fiiliksen, että tämä nyt menee pieleen, mutta yritetään taistella jälki ainakin loppuun. Viski yllätti mut aivan totaalisesti. Ensinnäkin otti janan täydellisesti ja vielä sinne VASEMPAAN!!! Sen lisäksi se suoritti koko jäljen yhden kulman haksahdusta lukuunottamatta aivan superproerinomaisesti. Se oli ihan älyttömän hyvä. Liina jäi moneen kertaan kiinni risukkoon, mutta poika vaan jatkoi jäljestämistä ja kiskoi lujempaa, että pääsi eteenpäin. Mä kaaduin kalliota ylös kiivetessäni, Viski vain jatkoi matkaansa eteenpäin.. Ja nosti vielä kepitkin. Olipa muutoin suu aika leveässä hymyssä matkan aikana! Voin kertoa, että TÄMÄ on sitä mikä jälkitouhussa tuntuu ihan käsittämättömän hienolta!! Tätä fiilistä ei ihan hevillä korvata!

Tupla on ottanut pihassa jääviä liikkeitä. Ei osaa taas mennä maahan ollenkaan, jää ihme puoli asentoon. Ärsyttää. Seisomisessa ei osaa pysähtyä skarpisti ilman apua, pysähtyy kun jaksaa. Ärsyttää.  Pitää siis jatkaa tokotreeniä ihan joka päivä..