...Siinähän sitä. Ja nyt taas Tupla osasi jäävät oikein, seisomisen kyllä varmistan edelleen käsiavulla. Lisäksi pihatottistelussa aamuin illoin seuraamista. Nyt testasin suullista palautetta, jos alkaa töniä, seilata, ylityöstää tai tärppiä hihaa... Hmm.. keskittyi palautteen jälkeen paremmin. Lelu on nyt ollut taskussa, sen lisäksi olen palkannut namilla. Namipalkkaus on ollut ihan ok seuraamiseen, pää pysyy edelleen siellä missä pitääkin.

Tehtiin myös kiertoja, josta pysähdyksiä. Ei ollut skarppeja. Eli tämä seisomisen huonous näkyy nyt myös noissa pysähdyksissä. Tehtiin muutama uusiksi ja pallo heti lentämään, näin saatiin vähän taas terävyyttä takaisin. Lisäksi luoksetuloa loppuasentoon asti. Perhana, kun pamahtaa vauhdissa päin, hiljaisella vauhdilla + lyhyellä matkalla osaa, mutta ei kovassa vauhdissa - kuvittelee aina vaan, että lelu tulee suoraan palkaksi. Tietysti, tätä sillä on haettukin..  Tein useamma toiston ja testailin erilaisia apuja, että sain vauhdistakin luoksetulon ilman törmäystä. Nyt en muista mikä oli viimeisin testi, joka onnistui - hyvät testit, kun ei muista..

Merkkiin muutama toisto. Ensin tarjosi puunkiertoa sitkeästi, oli pakko käydä näyttämässä, että merkki olisi niinkuin merkki. Sen jälkeen lamppu syttyi ja teki hyviä merkkejä.

Loppuun tunnaria.Ensin perinteinen hämykasa (eivät vieläkään haise "millekkään") ja oma piilotettuna kasan taakse - hyvin. Sitten rohkeat rokan syö ja tein ensimmäistä kertaa niin päin, että hämykasan eteen oma. Etsi ja etsi, kiersi hämykasan takana kollaamassa kaikki maailman lehtikasat ja roskat, tuli takaisin hämykasalle ja taas jatkoi matkaansa. Lopulta oli tulossa takaisin mun luokse, kun matkalla haistoi tutun hajun ja otti oman suuhunsa. Vähän oli hämmentyneen näköinen itsekin .

Paikalla oloa on myös tehty häiriön alla. Kii ja Viski ovat maltillisesti häiriköineet. Ekalla häiriöllä Tupla singahti ylös ja oli lähdössä leikkiin mukaan. SEn jälkeen pysyi visusti paikoillaan. Olen häiriköinyt myös nameilla, joita olen laittanut aivan Tuplan jalkoihin - ei aiheuta ongelmaa. Lelulla samaa, ei aiheuta ongelmaa, mutta kääntää tosi selvästi pään pois lelusta .

Ja huomenna lähdetään kohti Keuruuta. ALkujaan piti olla koko viikonloppu siellä, mutta nyt kutistuikin vain lauantaiksi, mikä sopii minulle kyllä erinomaisen hyvin!