Vietettiin koooookoooo päivä Kana-areenalla hyvässä seurassa tokotellen. Ja voi niitä ihania ruokia jälleen mitä oli tarjolla! Aika ihana pääsiäismaanantai siis!

Ja ne treenit..

Tupla aloitti Veikan kanssa pk-ilmoittautumisella. Hyvin sujuu! Tupla meni hetkeksi "jäähylle" tuon jälkeen ja otti oman treenisessionsa Veikan jälkeen.

ALoitettiin luoksetulolla. Katja käskytti ja taas Tuplan pylly liikahteli käskytyksessä. Ei noussut, mutta liikahti. Otettiin pari settiä ja tuplakäskyillä. Yritin myös hieman lyhyemmällä vauhdilla luoksetulon loppuasentoa, mutta pahasti törmäsi ja jäi vinoon. Jatketaan sen treenausta vielä erikseen ja pidennetään matkaa pikku hiljaa.

Sitten seuraamista. Eka setti tuntui ihan kohtuulliselta. Muutamien toistojen jälkeen alkoi taas elää vähän turhan paljon, sekä pää että koko koira. Mutta silti edelleen paljon parempaa mitä aiemmin. Toisessa setissä otin myös seuraamista, Tupla oli hieman hmm...ei niin optimaalisessa vireessä ja työskenteli tosi edessä. Oikein selkesti tuntui sekä painavan että edistävän. Pysähdyksetkin jäivät eteen.. Mrr..  Testasin myös nameilla mm. käännöksiä ja nehän menee ihan ylityöskentelyyn , kun jotenkin tietää mitä tuleman pitää. Sitten tehtiin ilman nameja käännöksiä ja jossain kohden alkoi jo osata tehdäkin vaikka olikin "pallo palkkaus" tulossa. Ehkä on vain otettava käännökset mukaan pallo palkallakin sekä pidempiä seuraamispätkiä, muuten voi kääntyä nupit kaakkoon .

Ekan setin seuraamisen jälkeen tehtiin ruutua. Rehveli ei havainnut ruutua yhtään!! Oli pakko käydä avittamassa ja näyttämässä. Sen jälkeen toki sujui. Otin muutaman kerran, myös stoppiin reagointia. Lisäksi ruudun loppuosaa erikseen. Ei osaa tulla sivulle vaan pyrkii eteen. Täytynee ottaa kotitreeninä vaikka seinän vieressä, eiköhän sekin sieltä ala sitten tulla oikein.

Ekan setin loppuun luoksetulon maahanmenoja namileikillä. Mielestäni työsti maahanmenoja hyvin (vaikeinta taisi olla löytää namit joita heitin - täytyy testata HannaH.n vinkkiä heittää "tikkana" namit maahan eikä sellaisia lehmänkaaria!).

Ennen ruokailuja otettiin paikalla olot. Istumisen Tupla meni lopuksi maihin - kahteen kertaan . Enpä tiedä mikä tuli.. ehkä treenattu nyt vain makuuta. Paikalla makuu olikin sitten ihan hyvä, häiriötäkin oli. Tehtiin paikalla oloja pariinkin kertaan, Tupla toimi hyvin maa-käskyillä ja sivu ylösnousuillakin. Hyvä pentuseni!

Viski teki Kitin kanssa pk.ta. Ensin paikalla olo. Kati kävi runttaamassa Viskiä maihin, kun pää taas nousi ylös - varsinkin alussa useita kertoja. V***u tää on kyllä vaikeeta. No, Viski lopulta rauhoittui ja pääsin sen sitten palkkaamaankin.. VIski otti seuraamisen ja kaikki jäävät, 2 kgn noudon ja eteenmenon. Täytyy sanoa, että olin oikeastaan aika tyytyväinen Viskiin. SEuraaminen ei ole koskaan erinomaista, mutta tänään se oli ihan hyvää. Tosin seuraa-käskyllä taas pompahti iloisesti liikkeelle tai ainakin nosti tassuaan.. ehkä täytys sitä nyt harjoitella. Henkilöryhmäkin sujui Viskiksi hyvin. Jäävät ok, paitsi jotenkin istumisessa teki liikkeen jotenkin ennakoiden - ehkä reagoi mun käteen tai jotain?! Luoksetulossa yllättävän hyvä vauhti, törmäsi vähän lopussa ja inasen vinoon. 2 kgn nouto "kolmionoudon tyngällä" ihan todella hyvä - hyvä nosto ja vauhdikas tuonti! Loppuun eteenmeno, jossa ensin meni merkeille. Poistettiin merkit ja uusiksi, nyt ihan suora ja hyvä (voisi mennä nopeammin, mutta ehkä toi hallikin vähän ahdisti?) ja maahankin meno sujui. Hyvä pikku pallero!

Toisessa setissä Tupla teki seuraamista, josta jo kirjoitinkin. Eli oli vähän turhan hektistä... Seuraamisen jälkeen taidettiin ottaa hyppyä. Tai piti ottaa... Tupla ei hahmottanut, että hyppyeste on HYPPYeste vaan tarjosi mitä ihmeellisempiä kiertoja ja kaikkea muuta mahdollista. Oli helpotettava kovasti, jotta saatiin Tupla hyppäämään. Sitten se onnistuikin. Nyt täytyy muistaa huomenna ottaa Mutalan esteellä hyppyä!

Tupla teki liikkeestä maahanmenon. Ekalla yrittämällä oli oikein nopea, joten sitä ei uusittu. Liikkeestä seisominenkin piti tehdä, mutta sehän unohtui (aina näköjään pitää jotain unohtaa...). Siinä ne Tumpun treenit sitten olivatkin.. Tai no.. loppuun oli ihan pakko pyytää HannaH.ta tulemaan Tuplalle yhdeksi haukuttavaksi maalimieheksi...  Pakko oli testata miten sujuu vieraan kanssa! Joo, ihan kohtuullinen haukkusarja tulikin. Vähän normaalimpia kimeämpi oli  haukku ja alkuun tuli yksi pyörähdys ennen sarjan aloitusta.