Maanantain puuhastelut menivät kutakuinkin näin..

Ensin pienesti metsäpuuhia. Viskille pudotettu. Käytin tilaisuuden hyväksi, kun näin pariskunnan kävelevän metsäpolkua pitkin hoffi-narttu mukanaan. Joten siihen perään heti pudotettu - valmiiksi tallattu polkukin! Jälkeenpäin harmittaa, että taisin tehdä hieman liian lyhyen radan, luulen ettei ollut kuitenkaan sitä voi-matkaa, vaikka EHDOTTOMASTI pitäisi tehdä! No, joka tapauksessa suoritus oli hyvä, sen mitä näin. Polku kaarsi aika nopeasti pimentoon, joten ei mitään käsitystä mitä Viski on puuhastellut, mutta ajallisesti siinä ei kyllä kauhean kauan kestänyt, joten luultavasti ihan hyvin teki.

Pudotetun jälkeen kapea ja syvä esineruutu, molemmat älykkäät kaverit pääsivät hommiin. Nyt vain yksi esine molemmissa takakulmissa. Ensin Tumppu pääsi esineitä tuumaileen. AIka nopsaan takakulmasta tultiinkin narunpätkä suussa, nyt heittäytyi maihin mun jalkoihin esine suussa, mutta palkkasin kuitenkin narupallolla, kun haluan vahvistaa vain sitä, että mun luokse kannattaa tulla esineen kanssa lujaa. Viski pääsi seuraavaksi ja oli Tuplaakin pätevämpi ja toi toisesta takakulmasta muovin palasen.

Metsätouhut päättyivät pieneen metsälenkkiin, jossa pojat painalsivat kyllä sydämen kyllyydestä - jopa Viski!
 

Sitten jo kirmattiinkin Elovainiolle bh-kurssin kaupunkiosuuteen. Ehdin kuin ehdinkin ottaa ensin Tuplalla seuraamista + jäävät + luoksetulo. Hei se toimii!! Seuraaminen nyt toki elää, mutta vire pysyi tosi hyvänä (hmm... vai onkohan se enää hyvä, kun se pysyy korkealla....)  ja pää sen myötä. Palkkasin oikeassa kädessä olevaan leluun, pari kertaa yritti taas kiepsahtaa etukautta, mutta opastin menemään takakautta lelulle. Sitten jäävät ja luoksetulo. Ensin maahanmeno, menikin hyvin ja heti ekalla yrittämällä, siitä palkka eikä uusittu. Sitten luoksetulo, nyt kävin palkkaamassa pysymisestä. Sen jälkeen pitkä matka ja tarkoitus ottaa eteen istumaan. Annoin tiukan uuden tänne-käskyn vähän ennen ja avitin käsillä, mutta PAM ... ja polvilumpiot huutaa hoosiannaa. Kyllä se tästä.. Sitten vielä seisomista, ensin pallo palkalla heti ja toinen kerta pallo piilossa ja palkkasin hetken kuluttua käskystä. Molemmat nyt joka tapauksessa asentoina oikein! Lopuksi vielä seisomassa pysymistä, pallo edessä maassa ja vapautus pallolle jossain kohden.

Kaupunkiosuus-kurssin jälkeen Tupla hengaili myös vähän kaupunkiosuutta. Eipä siinä ihmettä.. Ja pakko oli vielä ottaa seuraamista lopuksi, kun onnistui niin hyvin . Hyvin pysyi nytkin pää ylhäällä ja paikkakin aika hyvä. Kävelin Lauran ja Maaritin välistä, ei reagointia. Käännöksiä ja juoksuakin, hyvin. AIniin, Laura teki meille myös luoksepäästävyyden, jossa Tupla kyllä nyt hyppäsi Lauraa vasten..täytyi uusia.