Tänään treenattiin tokoa aivan luksusolosuhteissa (lähes!), kenttä oli hyvässä kunnossa ja siis SULA! Koiratkin olivat aivan intoa piukassa, kun oli tilaa juosta eikä tarvinnut liukastella

Viski otti ennen muiden tuloa vähän seuraamisia ja jääviä. Istumista en saa nyt nopeutettua oikein mitenkään. Kaikki temput johtivat siihen, että entistä epävarmemmin istui. Plääh. Täytyy muistella miten aiemmin olen saanut sen nopeammaksi.. Lopuksi Viski meni paikalla oloon Toivon treenatessa. Heti alkuunsa jälleen pää ylös maasta... muutenkin sen oli ihan pakko kääntää itsensä niin, että näki paremmin Toivon tekemiset...

Tupla aloitti oman vuoronsa noudolla. Kati piti kiinni ja kapula laitettiin eteen maahan ja minä kävelin rauhassa aika pitkälle pois päin. Tämä tehoaa Tuplalle hyvin! Vauhti oli oikein mainio! Otin myös muutamat luovutukset. Täytyy vahvistaa asentoa kotitreeninä (olen ihan unohtanut koko noudon kotitreenin), kun nyt Tupla tulee tyhmästi pää suorana kapulansa kanssa mua kohden ja käytännössä tökkää ennenkuin nostaa pään ylös. Nyt täytyisi saada aiemmin pää ylös, ennen tökkäystä. Pitää muistaa testata tuota myös jalat kiinni!

Noudon jälkeen taisi olla seuraaminen (tai ruutu..enpä muista kumpi). Ensin vähän häiriköintiä, jossa Tupla haksahti lelun heittoon. Sot sot, tarkkana. SEuraamisessa sain ihan aiheesta piiskaa, että taas vain kyttään koko ajan koiraa vaikka oli kaksi apuria kommentoimassa. Plääh..kun pitääkin aina vain tujottaa itse. Yritän skarpata! Seuraamispaikka on nyt valumassa eteenpäin, johtuu osittain varmasti myös tuosta pallopalkkauksen tuomasta vireestä vrs. makupala seuraaminen. Ehkä olisi aika rohjentua kokeilemaan palloa takataskussa... Mutta kun se on ihan vielä vauva eikä osaa ..

Sitten ruutuun, ensin pallolle suoraan. Luonnollisesti hyvin . Sitten pari kertaa ilman palloa, jess-huudolla ei kyllä enää pysähdy ja käänny heti mua kohden vaan meni reilusti ruudusta pihalle. En tiedä kumpi on muna ja kumpi kana tässä liikkeessä.. Otin lähempää ruutua enkä sanonut mitään jessejä ja Tuplakin osasi itsenäisesti hakeutua ruutuun oikealle paikalle. No, hyvä näinkin.

Matala pieni merkki ei oikein Tuplan mielestä ollut merkki.. Oli pakko käydä näyttämässä ja jättää lelukin merkin taakse ennenkuin Tupla hahmotti mistä on kyse. Muutama toisto tätä. Paikka hyvä, vauhtia voisi olla rutkasti enemmän. Matkaa pitää muistaa lisätä, taisin taas tehdä tosi läheltä..

Loppuun Tupla joutui vielä alo-luokan luoksepäästävyys testiin. Tuplan mielestä Anne tuli vain lääppimään kesken hommia, ällöttävää . Mutta pysyi silti istumassa vaikka yrittikin vähän väistää.

Itseasiassa ei se tuohon vielä loppunut. Tupla meni välillä autoon ja tuli vielä ihan lopuksi lopuksi ottamaan kiertoa ja luoksetulon yhden pysäytyksen kierrossa. En ole vieläkään oikein päättänyt onko pysähdyksessä käsi- vai suullinen merkki. Luulen, että käsi. Nyt on vielä molemmat (maahanmenoa en ole ottanut vielä yhtään). Kierroissa on vähän sama meno kuin merkilläkin, että pääsisi lujempaa, mutta nytkin kyllä tekee ihan kivalla asenteella. Seisominen oli tosi hyvä! Toistaiseksi ei ole pallopalkkaus tuottanut aijaamista/hidastelua, toivotaan ettei tulekkaan!!

Kiitos kovasti treeniseurasta. Oli tehokkaat ja hyvät treenit!