Tupla on sitä mieltä, että jos ei apuja tule niin hän arpoo halutun liikkeen.. Ja voi arpoa vaikka apujakin tulisi . Kovin oma-aloitteinen, pitäisiköhän sille aloittaa siskon kaltaisia kuunteluharjoituksia...

Niin, tänään pikatreenit ennen agirotukokousta. Tehtiin ruutu, Tupla aloitti kuitenkin seuraamisella suoraan ruutua kohden. Oli oikein pätevä ja tuntui taas kaikin puolin hyvältä! Ensin lelu kädessä, muut setit lelu taskussa. Nyt pystyy tekemään hyvin (tai no ylityöstäähän se) käännöksetkin, vaikka on lelu palkkausta. Ehkä nämä pennelit on tämmöisiä, että tänään onnistuu ja huomenna ei..

Niin, arpominen alkoi seuraamisen jälkeen. Tai no, ensin tehtiin yksi luoksetulo käskytyksin, hyvin! Yritin myös loppuasentoa, mutta törmäs tosi lujaa jalkoihin vaikka yritin antaa uuden käskytyksen ajoissa... Läheltä onnistuu, pitkältä ei, vaikka sitä matkaakin on nyt vähän jo kasvatettu.

Sitten jäävät. Piti ottaa sekä maa että seiso. Mutta jäikin vain seisomiseen. Pallon kanssa luonnollisesti hyvin, vaikken heti heittänyt palloa. Ilman palloa arpoi maahanmenon tai oli reagoimatta ollenkaan käskyyn . Jotta tuota, pitää varmaan opettaa ilmankin palloa toimimaan oikein... Toistoja tehtiinkin tässä asiassa nyt kotona eteisessäkin aika monta ja alkoihan se oikea asento sieltä löytyä.

Treeneissä vielä kaukot, vain tuo helppo maa-is-maa versio. Parin metrin päästä toimii, pidemmältä jumittaa. Täytyy ottaa ohjelmistoon tämäkin. Kotona edelleen uutta tekniikkaa, nyt voin jo ottaa ihan läheltä edestä vaihtoja, jotka keskimäärin onnistuu oikein uudella tekniikalla. Hidasta hidasta hidasta...

Niin, ruutuun Tupla ei päässyt, mutta tänään ei siihen reagoinutkaan.

VIski sai ottaa tarkkuusetsinnän Teivon rinteessä. Olikin kovin koivunlehtinen alusta ja ruudun merkit kulmissa, esineenä prikka. Kovasti taas teki töitä, ei vain meinannut reagoida mitenkään esineeseen, jonka piilotin tosi hyvin lehtien alle. Tein myös hämykasoja ruutuun. Sitkeästi pikku possu työskenteli ja lopulta työ palkittiin! Nyt oli luovutuskin hyvä.