Illan tullen vielä pihassa tokotteluja.

Tupla on tehnyt silloin tällöin tunnaria pihassa. Ollaan siinä vaiheessa, että hämykasa + oma piilotettuna taakse. Noin pääsääntöisesti etsintä ja oman löytäminen sujuu hyvin. Sellaista ongelmaa esiintyy lähes poikkeuksetta, että ei meinaa lähteä oma-käskyllä tai sitten lähtee, käy haistelemassa hämykasan ja tulee pois. Sinällään tietty hyvä, että tulee tyhjänä pois. Eli vielä on poika hyvin epävarma kuitenkin tämän liikkeen suorittamisesta. Palkannut olen vain nameilla ja nehän ei tunnetusti ole paras mahdollinen motivointitapa, mutta en vain ole uskaltanut ottaa lelupalkkaa tunnariin vielä mukaan. Varmasti jossain kohden otan, mutta en ihan vielä..

Tänään tehtiin setti seuraamista. Nyt oli taas hyvän tuntuista, käännökset sujui ja myös juoksuosuus. Kokeilin tänään ekaa kertaa myös niin, että lelu on oikeassa kädessä ja palkkasi selän takaa. Tää onnistui tosi hyvin, ihme! Myös siis kontakti ja asento pysyi hyvin.

Liikkeestä seisomista ilman palloa. Tänään muisti mitä se odo-tarkoittaa ja tehtiin muutamakin toisto ikäänkuin vain vahvistaakseni asiaa. Näin seisomiset eivät ole yhtä skarppeja ja tehokkaita kuin pallon kanssa, mutta luultavasti ihan kaikkea ei saa yhdellä kertaa..

Väliin luoksetulo normi kisamatkalta. Nyt sain pysähtymään uusinta käskyllä hyvin eteen istumaan ilman, että survoutuu jalkojeni välistä.. Näitäkin pitää vaan ottaa.

Ja lopuksi liikkeestä maahanmeno. Jäi luonnollisesti seisomaan . Ja vielä toisenkin kerran. Oli pakko tehdä yksi avuilla ja sen jälkeen sujui muutama toisto ilman apuakin. Kauhean paljon näitäkin nyt vain on treenattava ilman apujakin.

Illalla ennen iltaruokaa paikalla olo. Ei sitten millään mennyt maahan. Istui vain vieressä ja tapitti.. Saman muutoin teki eilen Teivon pikatreeneissä. Maa-käskyllä ei inahdakkaan... No niin, apuja taas kehiin, että saatiin joku reaktio aikaan.. Hohhohijaaa.. Paikalla olokin oli tosi huono ja levoton. Nousi ylös istumaan, kun menin ovesta toiseen huoneeseen. Jotta sitä piti sitten uusia useampaan kertaan.