Tänään hakuiltiin. Tupla vain mukana, koska tällä kertaa Viski ontuukin sitten etujalkaansa . En ala mitään... Aamulla selkeästi jo ontui, päivällä Teemu soitti, että mikä Viskin on, kun se ei astu toiselle etujalalle. Se on nyt saanut RImadyliä ja nyt jo laittaa painoa etujalalle. En löydä mitään aristavaa kohtaa, mikä tietysti ei ole kovin kiva asia... Seurataan tilannetta ja täytyy sitten maanantaina katsoa miltä näyttää vai onko lääkärireissu edessä.

Tupla otti neljä hajuhakua - luonnollisestikin. Maastossa taas vaihteeksi nousua ja laskua, mutta hyvinhän se kulkee. Joudun hajut hakemaan tosi läheltä, koska nyt tallatulla alueella Tuplan nenä on aivan turhan maassa. Toivon, että se jossain kohden alkaa taas sitä nostella ylemmäksi, kuten tallaamattomalla tekee.

Loppuun vielä ilmaisuja oikein umpipiiloon. Tupla haukkuu hyvin myös umpparia. Niin hyvin, että viimeinen äijä meni umpparista muutama metri metsään piiloon - Tupla siis näki tämän. Ja mitä tekee Tupla. No, menee tietty umpparille ja haukkuu sitä, kurkkaa umppariin sisään ja haukkuu edelleen .. hetken kuluttua sillä alkoi kellot soimaan, että jotain tässä on nyt mätää... Ja ilmeisesti muisti siinä kohden mihin maalimies meni ja siirtyi haukkumaan oikealle paikalla. Hupsu otus.

Jaaha, huomenna olisi sitten se tokokoe. Kauhea valmistelu - laittaisinko mustat vai vaaleat housut vai kenties punaiset... Ehkä valkoiset olisivat parhaat, niissä valkoisehkon koiran painaminen seuraamisessa näkyy varmaankin huonoiten? Vai laittaisiko sittenkin hellemekon, sellaisen, jonka helmaa tuuli sopivasti heilauttelisi seuraamisen aikana?