Aamulla porhallettiin Hannan seuraksi treenaamaan taas kaikkea mahdollista . Jäljet vanhentumaan ja esineisiin.

Tupla pääsi ekaa kertaa oikein isoon ruutuun, näki kun esineitä vietiin ja sitten poika vapaaksi ja vauhdin hurmaa . On se kyllä eri pätevä eläin. Ehkä mulla on aiemmin vaan ollut niin v**n huonoja koiria, kun Tupla tuntuu olevan tässä ihan luonnonlahjakkuus? Eipä siinä kauan nokka tuhissut, kun nosti kolme esinettä mulle ja palauttikin hienosti. Ruudussa oli kuusi esinettä, halusin varmistaa onnistumisen isossa ruudussa.

Sitten vähän tottistelua. Pikkuisen seuraamista ja palkkausta aika nopeasti ettei pääse pahasti painamaan. Lisäksi luoksetuloa, jossa kutsun jälkeen astun askeleen eteenpäin ja saan näin törmäystä pienemmäksi. Ei ehkä pitkää aikaa kannata tehdä tätä, mutta nyt tehoaa tuohon törmäykseen. Loppuun ohjatun suuntia, vain kertaalleen molemmat suunnat.

Ja tämän jälkeen jäljelle. Tuplalla roikkui kieli ehkä noin metrin pihalla ja vaikutti "ei - niin -ideaalilta-vireeltä" taas jäljestämään. Jälki oli reilun tunnin vanha ja ensimmäistä kertaa lähes alokasluokan mittainen, viisi keppiä. Yksi kunnon kulma, yksi tiukka lenkki polun ylityksineen. Tupla nosti taitavasti kaikki kepit ja suoritti polun ylityksen vaikeat kohdat itsenäisesti ja pätevästi. On se aika taitava. Tänään jäljesti vähän tavallista korkeammalla nenällä ja hieman normaalia keskittymättömältä vaikutti, varmasti kova helle ja alla olleet treenit vaikuttivat. Mutta pätevä mikä pätevä!

Viski ei ollut treenaamassa. Pääsi iltapäivällä uimaan! Viskin mielestä ehkä parasta mitä voi tehdä housut jalassa . Tuplakin kastoi talviturkin, se ei oikein luota uintitaitoihinsa, mutta pakko oli mennä Viskin perässä. Tosin vain kertaalleen ..

Ainiin, velipojan blogia lukieassani tulikin mieleeni, että Tupla kuunteli Porvoossa ampumisia ja kävi aika ärtyisänä ampumisen aikana! Ensimmäistä kertaa reagoin ampumiseen noin. SYöttelin sille makupaloja ja puri käsiä (siis samalla kun otti namia) varsin lahjakkaasti ja selkeästi reagoi ampumisiin tyyliin "vit*** ko siellä ammutte".. TÄytyy ottaa ohjelmistoon ampumiset nyt ihan kuurina.