Olipa todella älykästä olla pari tuntia kaatosateessa treenaamassa. Ei ihan just tee mieli uudelleen. Olin aivan syväjäädytetty, kun pääsin kotiin.

Niin, ensin vähän tottistelua. Tuplalla seuraamista, Hanna käskytti koko ajan ja tiiviiseen tahtiin "käsky"-sanaa. Tupla selkeästi kuumentui tästä  ja alkoi vingahdella. Lopetti sen kyllä ihan itse jossain kohden, kun vaan jatkettiin... Tehtiin niitä pieniä askellussarjoja ja käännöksiä. Sitten luoksetulon loppuasentoa, mielellään ilman törmäystä. Eli lyhyeltä matkalta! Parit puunkierrot, ja yksi stoppi - nyt hyvin! Aina välillä tulee niitä typeriä "en pysty pysähtyyn voimalla"-stoppeja. Loppuun vielä ruutua, jossa Hanna vei kolme kertaa pallon ruutuun - hyvin Tupla meni, ja nyt myös ilman naruja! Loppuun vielä yksi tyhjä ruutu, se myös hyvin.

Tämän jälkeen pääsi Viski ottamaan tarkkuuden. Se oli ihan hyvä suoritus, paikansi hetken aikaa 10 sentin kolikkoa.

Viski otti myös jäljen janan. Aivan pieleen . Ensin puolesta välin janaa meinasi, että eikun tästähän se jälki lähtee... Korjasin, että ei se kyllä lähde, vaan jatkapa vielä noin 20 metriä, niin katsellaan sitten uusiksi... Ja takajälki. Nooo.. sellasta sattuu.

Sitten esineruutuun, Viski ei päässyt, kun keventää edelleen etujalkaa. Tupla nosti nopsasti kaksi esinettä, sitten tuli joku ihme juttu, takertui oikeaan etukulmaan ja unohtui ihan tyystin mitä oli tekemässä. Hanna kävi uudelleen ruudun takaosassa ja niinpä nostettiin kaksi esinettä hyvin lisää.

Ja loisteliaaksi lopuksi Tuplan jälki. Ensimmäistä kertaa vieraan tekemä ja sitä vettä sitten tuli ihan riittämiin... Tuplalla ei ollut mitään mahdollisuuksia selviytyä jäljestä. Se ajoi aina hetken ja sitten haahuili ja pyöri ja hyöri. Kyllä me seikkailtiin se "jälki loppuun asti", mutta ihan arpapelillä. Onneksi oli lopussa pallo, että sai ainakin palkan siitä, että yritti puoli tuntia (???!!) taistella metsässä. Pakko puolustella sen verran, että superjälkikoira-Hui ei myöskään kyennyt ajamaan jälkeä normaaliin tapaan - että pitikin valita tälläinen päivä ensimmäiselle vieraalle jäljelle.. No, korjaussarjaa täytyy tehdä piakkoin..