Viski keräilee voimia huomisen koitokseen, mutta Tupla pääsi treenaan.

Ensin tokottelua. Aloitin seuraamisella, nyt kokeiltiin hihnassa seuraamista. Eipä siinä muuta eroa ollut kuin se, että osaisi itse kulkea hihna kädessä.. Seuraaminen tuntui tänään kohtuullisen kivalta, hitaassa tarjosi kovasti istumista. Täytynee sitäkin vaan treenata.

Sitten metallilla puun kiertoa ja loppuasentoon asti tuonti. Tuleehan se tiiviisti.. Ja pitää metallia hyvin! Taas oli jalat mulla leväällään kuin mitkä.. pitäisi muistaa kokeilla myös niin, että jalat on kiinni.

Otin myös muutaman ruudun, tänään Tupla tiesi erinomaisesti mikä on ruudun paikka! Tein myös harjoituksia, jossa jätin Tuplan ruudun lähelle ja läheti siitä ruutuun. Ikäänkuin "haki ruudun paikkaa" näillä treeneillä.

Loppuun merkkiä. Tupla lähti ensin metallikapulalle, joka oli lähellä maassa. Jouduin käymään näyttämässä merkin, että muisti mihin on menossa. Laitoin uudelleen metallin matkalle ja taas sama homma... Ja taas oli pakko auttaa, että tajusi merkin olevan merkki eikä kapula. Meni myös kapulan taakse seisomaan .. Silti ihan hyvää häiriötreeniä vai kuuntelua.. no, joka tapauksessa sen pitäisi myös vähän oppia kuuntelemaan eikä vain olettaa. Itse merkille menot olivat kyllä hyvät, kun vaan oivalsi mistä on kyse!

Treenien jälkeen Tupla pääsi ajamaan vielä jäljen. Jälki vanhentui reilun tunnin ja matkalla oli kolme keppiä + pallo. Kepit nousi kaikki, pallo myös! Vaikeuksia tuotti yhden ison kävelypolun ylitys, jonka jälkeen tuli "kaareva kulma". Tupla hukkasi siinä jäljen ja meni vähän pasmat sekaisin. Mutta päästiin kuitenkin takaisin jäljelle ja loppupallollekin. Hyvä on into jäljestää ja selkeästi Tuplalla on käsitys siitä mitä jälki on. Ei muutakuin lisää treeniä!