Ennen agirotukokousta treffattiin Tainan kanssa tokottelujen merkeissä.

Tupla otti ensin noudon luovutusasentoa, yritän työstää sitä hieman taaemmaksi. Nami auttaa tässä ohjaamaan oikeaan paikkaan. Samaa tehtiin luoksetulossa, siinäkin namilla ohjausta irti minusta tai tässähän lähinnä törmää.. Lisäksi sivulle siirtymisiä, jotka ei kyllä ihan oikeasti ole erinomaisia.. Jää helposti vajaaksi ja tekniikka on edelleen vähän tahmea. Pitää jumpata vaan.

Sitten seuraamista. Painaa.. Kokeilin miten reagoi, jos työnnän jalalla vähän reilummin takaisin. Yllättäen reagoi siihen täysin oikein! Täytyy nyt olla varovainen kuitenkin tämän asian kanssa ettei tule mitään ongelmia nyt niin ihanan vireen ja kontaktin kanssa. Myös palkkausta täytyy testailla mikä olisi paras valinta tuohon, että saisi irti paremmin jalasta..

Loppuun pari merkkiä. Hienosti! Tein Tuplalle aika vaikean harjoituksen, eli otettiin kahta eri merkkiä,josta oikean näytin rintamasuunnallani - luonnollisesti. Hyvin Tupla oli hereillä! 

Kaukojumppa on jatkunut lähes joka päivä. Alkaa takajalat pysyä paikoillaan!! Sei-is vaatii voimakkaamman käsiavun, että painuu paremmin taaksepäin tuo liikerata.