Niin se viimeinen kuukausi kohta alkaa kohti Agirotua... däääm... tietää miljuuna työtuntia ja kaikki pois koirien treenauksesta... No, kohta se taas on ohi (positiivinen mieli - parempi mieli!)..

Pienet tokottelut kuitenkin tehtiin pihassa. Ensin Tupla joutui odottelemaan vuoroansa mammimassa, kun Viski vähän seuraili ja teki jäävät + temppuja. Sitten Viski joutui mammimaan ja Tupla treenas. Tämä mammittelu-vuoro on tosi hyvää aivojumppaa molemmille. Molemmilla on selkeä peli, mammimastakaan ei saa nousta eikä ryömiä, vaikka onkin "vapaamuotoinen paikalla olo". Viskikin nykyään jo pysyy aloillaan - ehkä tästä on hyötyä paikalla oloonkin (siis jos sitä vielä joskus tarvitaan...).

Tupla teki seuraamista namilla + loppupalkkana pallo. Namilla seuraaminen on tasaisempaa. Muutaman täyskäännöksen jätti vajaaksi, näitä sitten uusittiin ja oikeasta namipalkkausta. Kierron kautta luoksetuloa. Hermostuin ihan oikeasti, kun tuli tosi lujaa päin ja se jopa sattui. Sen jälkeen Tupla pystyi tekemään luoksetulon ilman törmäystä. Näköjään joskus saa hermostuakin (nytkään en käynyt käsiksi koiraan, mutta sen verran ärähdin ihan aidosti, että taisi vähän hämmentyä). Katsotaan vieläkö huomenna tehoaa - nyt oli oikea asenne luoksetuloon - tuli lujaa, mutta selvästi varoi osumasta! Jeesss. Kierrosta myös stoppi - hyvin. Kunpa tätä stoppia voisikin jatkaa tällä pallopalkkauksella!! Lopuksi ruutua, meni aika rajusti pariinkin kertaan tyhjästä ruudusta takaa yli, reagoi kuitenkin hyvin stoppiin (=mä siis myöhässä), joten palkkasin. Tehtiin myös muutama ruudun loppuosa, joka meinaa edelleen mennä sivulle tulossa pahasti pitkäksi. Täytyy vaan treenata.. ihme..

Ainiin, kaukoja myös. Jepulis, nyt onnistui maa-is nousut oikein ja loppuun asti hyvin! Tein ensin lähempää, sitten aina vähän kerrallaan pidemmältä, hyvin nousi ja oikealla tekniikalla. Hyvä homma. Ehkä tämäkin vielä joskus..

Tupla on muutoin ollut vähän murkkuikäinen.. Karkailee pihasta .. hyökkii Kiin ja Viskin päälle milloin mistäkin syystä ja lisäksi vielä haastaa minuakin napsimalla milloin mistäkin . Aivan selkeästi  näitä kaikkia on esiintynyt nyt viimeisen viikon aikana tavallista runsaammin. No, kohtahan pikku kullanmuru täyttää vuoden, joten ehkä tässä nyt testaillaan vähän rajoja... Vaatii vissiin vähän pitkää pinnaa ja rauhallista mieltä.