Katrin vinkin mukaisesti, valitsin punaiset housut päälleni. Se ilmeisesti kannatti sillä Tupla voitti luokkansa, sai KPn ja pisteitäkin 193. Tuomarina Ilkka Sten, joten tiedätte, että niitä kymppejäkin tulee melko avokätisesti . Niin tai näin, Tupla oli oikein pätevä. Teki tehtävät niinkuin harjoituksissa tekee, virheet ja onnistumiset ihan saman kaavan mukaan. Se on vielä niin onnellisen tietämätön mistään kisatilanteesta! Näin on Tuplasta tullut iso poika, kun on kisaura käynnistetty!

Kurkistetaan kisaan vielä vähän tarkemmin:

Luoksepäästävyys 10, istui maltillisesti ja heilutti häntää sekä ihan vähän yritti pusutella..

Paikalla makaaminen 10. Meni maahan yhdellä käskyllä hyvin, samoin nousi hyvin ylös. Itse paikalla olo oli rauhaton, vaihtoi KAKSI kertaa lonkkaa. Haisteli ympärille ja haisteli vähän maatakin. Ei siis oikeasti kovin nappisuoritus.

Seuraaminen kytkettynä 10. Tämä oli itseasiassa tosi hyvän tuntuinen. Kiva paikka, hyvä kontakti, ei painanut.

Seuraaminen vapaana 9,5. Juoksussa alkoi painaa, täyskäännös vähän aukesi.

Maahanmeno 10. Painoi seuraamisessa. Meni maihin nopeasti, mutta tuntui siltä, että meni maahan, ennenkuin olin edes ehtinyt käskyttää kokonaan?  Nousi napakasti sivulle.

Luoksetulo 9. Jep, hyvä vauhti ja kiva törmäys. Sivulle siirtyy edelleen tosi kankeasti ja vaikeasti, mutta nyt teki siinä mielessä paremmin kuin treeneissä, että siirtyi sivulle kunnon asentoon - ei vajaaksi, kuten monesti tekee.

Seisominen 9. Nyt en muista alkoiko jo tässäkin painaa seuraamisessa, mutta annoin käskyn kanssa samaan aikaan taas "sormiavun". Tuomari sanoi, että tuo sinun pieni sormiapusi melkein laittoi koiran maahan, että älä tee sellaista. Oli siis nytkähtänyt seiso-käskystä alaspäin, mutta onneksi pysyi seisomassa! 

Estehyppy 10. Tässä ei oikein ollut mitään moitittavaa, oikein mainio.

Kokonaisvaikutus 10.

Jaaha.. sitten treenit senkun jatkuu