Illan suussa huitaistiin Hannan kanssa koko repertuaari läpi. Tässä koostetta, mitä muistan

TUPLA:

Ensin tottistelua. Vaun kanssa paikalla olossa, nousi heti kun lähdin . Oli ihan väärässä moodissa, luuli selkeästi pääsevänsä tekemään jotain "oikeita" hommia. PItää muistaa, että valmistelee kisassa paikalla oloon menon hyvin!! Uusinta jätöllä pysyi hyvin ja oli oikealla asenteella. Yksilöliikkeet aloitin noudolla, vauhdikas, luovutus aika tiivis. Lisäksi noutoja "Ohjatun suunnista", hyvin haki oikean luovutusasennon, yhdellä tuonnilla puri kapulaa selkeästi. Seuraamisen eka pätkä aika hassua.. Pompotti ihmeesti ja painoi, Hanna kertoi että mun puoleinen etujalka ei osunut kertaakaan maahan, ei ihme että pompotti. Tein vähän askelsiirtymisiä, oikeaan tosi vaikeat, ja pakkia. Tämän jälkeen seuraamista uudelleen, nyt tuntui tosi hyvältä!  Sitten luoksetulo, melkoisen hyvä vauhti ja törmäys + vino loppuasento. Täytyy tätä jauhaa.

Tupla pääsi 1,5 tuntia vanhalle jäljelle. Melkoinen vauhti oli päällä, eka keppi nousi, kakkosen yli mentiin vauhdilla ja kolmonen nousi aika haparoivasti. Eka polun ylitys tuotti ongelmia, mutta sen jälkeen muut polun ylitykset hyvin. Matkaa oli kaiketi joku 150-200 m. Voisi tehdä jo pidempääkin jälkeä.

Lopuksi vielä ekaa kertaa esineruutu, jossa vieraat esineet. Nostatutin kolmesta kaksi. Ihan hyvä suoritus! ALueella oleva tyhjä kanisteri vähän häiritsi Tuplaa, sitä piti aina uudelleen käydä katsomassa...

VISKI:

Hommat aloitettiin pudotetulla. Kiva polku, joka nousi mäennyppylän päälle, laski alas ja taas nousi rinteeseen. Hanna jäi mäennyppylän päälle tuomariksi. Viski oli pätevä, takaisin tullessa pikkuisen täytyi hidastaa Hannan kohdalla vauhtia, mutta oikein hyvä suoritus Viskiltä.

Tarkkuudessa Hanna teki ruudun ja piilotti esineeksi 10 sentin kolikon. Oisko ollut joku 15 sekkaa, kun kolikko oli minulla (muistin jopa antaa takaisin Hannnalle).

Esineruudusssa vain yksi esine ja tällä sitä ekan esineen merkityksen vahvistamista. Hyvin ja nopeasti nousi!

Tottiksessa vähän seuraamista + paikalla olo Vaun touhutessa. Hanna pari kertaa muistutti Viskiä, että pää maahan. Melko hyvä, jopa noudoissa.

Kiitos supertreeni-illasta!