Katin ja Anun kanssa treffattiin tokottelujen merkeissä. Mukana vain Tumppu, koska Viski keskittyy huomiseen ek-kisaan :-).

Aloitettiin paikalla makuulla, nyt ihan hyvä ja rauhallinen paikalla olo.

Sitten yksilöliikkeet, ensin seuraamista. Plääh. Painaa ja vatkaa kummallisesti. Sitähän se on. Ja nyt kun tuo painaminen on alkanut vaivata niin heti jää huono fiilis. Vielä hetki sitten oli vain kivaa, kun koira tuntui - oli ainakin oikea fiilis tehdä töitä . No, nyt sitä pitää työstää pois. Paikkaa vähän taaksepäin ja palkkauksen suunnalla ja paikalla saa varmaan jotain tehtyä. Pieniä jalka-apujakin annettiin tänään, että irtaantuisi jalasta. Käännöksetkin oli tänään taas huonoja, kun keskittyi enemmän painamiseen kuin oikeaan työntekoon..

Sitten liikkeestä maahanmeno, tämä oli hyvä. Palkka heti siitä.

Luoksetulo, ekalla suhinasta huolimatta tuli kunnolla päin. Ei palkkaa. Uusinnalla uusi tänne-käsky vähän ennen "törmäystä", tehosi ihan hyvin! Tätä täytyy kokeilla jatkossakin.

Seisominen oli sitten taas . Meni liikkurin käskystä maihin... Otettiin pelkkää käskystä, eikä nyt reagoinut siihen. Itse seisominen huono, avuitta seisominen ei ole skarppi. Otin kotipihassa vielä kuurina käsky+pallon heitto. Täytynee niitäkin ottaa taas välillä, on ihan unohtunut.

Ruutua, ensin pallo valmiina vasemmassa reunassa, koska viimeksi jäi oikeaan etukulmaan. Auttoi siinä mielessä, että meni suoraan pallolle ruudun takaosaan. Uusinnalla ilman palloa erinomainen paikka! Eipä otettu sitä enempää.

Loppuun kaukoja, jota ollaan tehty pääsääntöisesti vain kotona. Ensimmäinen vaihto, noin avoimen matka, jumitti. Uusinnalla lähti sujumaan. Ihan läheltä tehtiin myös muut vaihdot. Kyllä sekin liike alkaa sieltä löytyä!

Nyt on auto pakattu ja aamulla lähdetään aikaisin kohti Porvoota. Kunpa se koulari sieltä tulisi ja saataisiin SM-kisat näin varmistettua. Meinasi muuten pakatessa unohtua kellarin seinustalle hakuvaljaat, hakurulla ja pk-valjaat... ihan pikku juttu