Katin kanssa kurvailtiin tänään ihanan nurmikkotreenikentän sijasta vähemmän ihanalle hiekkakentälle. Hyvät treenit silti saatiin aikaan! Mitähän Tupla tekikään..hmm...

Joo, aloitin puunkierrolla, ainakin yksi stoppi ja noutokapulallakin kiertoa ja noudon loppuasentoa. Törmää kyllä ihan huoletta.. ei huolen häivää ole tuolla pojalla vaikka vähän päin jysähtääkin.. Täytyy yrittää työstää noin törkeätä jysäystä pois listoilta.. Seuraaminen oli tänään taas aika showta. Pompotti, vingahteli, hampaat käväisi sormissa jne. Nyt täytyy kyllä hetkeksi nämä pienet askelsarjat pistää tauolle, Tupla kuumenee niistä ihan törkeästi. Ei hyvä. Jäävistä maahanmeno ja seisominen ohjelmassa. Maahanmenossa oli vähän säätämistä, kun meinasi jäädä a) seisomaan b) puolittaiseen asentoon. Seisominen onnistui paremmin, niiaa tosin melko syvään pysähtyessään - muista tehdä pelkkiä pallonheittojakin käskyn yhteydessä! Loppuun ruutua kolme kertaa pallolle, kerran tyhjään. Meni kaikki ihan ok, pari ekaa kertaa tosin vähän varovaisesti - en tiedä miksi.

Tupla tuli vielä toiselle kierrokselle ja otti merkkiä. Heh.. tosin merkin sijasta Tupla päätti loogisesti ajatella, että merkki onkin ehkä jalkapallomaali - oioi, kuinka korkea merkki, mitä teen... Ja yritti kahteen kertaan rehveli oivaltaa, miten kummassa tämän tolpan taakse nyt VOI mennä.. Hohhohijaa.. Piti käydä näyttämässä mikä se merkki nyt oikein olikaan. Eihän sitä punaista tötteröä keskellä isoa ja tyhjää hiekkakenttää VOI nähdä...

Aivan, kaukojahan me myös testattiin. Tahmeampaa kuin kotona. Pitää vain ottaa ohjelmistoon näitä muuallakin kuin kotona - siellä kun ei voi kait kisata?

Ja kotona jatkettiin tunnaritreenejä. Tänään on otettu tunnaria yhteensä neljä kertaa vähän eri variaatioita. Kolme onnistunutta ja yksi epäonnistunut suoritus. Tupla ei meinaa vielä malttaa etsiä pitkään omaa, jos ei oma heti löydy käy todella helposti nappaamassa kasasta jonkun mikä nyt ensimmäisenä osuu kohdalleen. Maltti ei ole sen mielestä valttia.