Viski jatkaa treenamatonta aikaa ja pääsi tänään melko pitkälle fillarilenkille "köpöttelemään". Ravaa alkumatkan ihan hyvin, mutta kun alkaa väsyä niin jo alkaa takajalat pompotella ja pitää vauhtia tiputtaa, että pysyy nätillä ravilla. Kovavauhtisella laukalla en edes viitsi nyt sitä kiusata. Onneksi on taas kohta Elinan aika...

Tupla on ottanut pihatottista päivittäin. Voi jestas tota seuraamista. Nyt olen yrittänyt työstää sitä irti jalasta ja lopputuloksena on entistä tiiviimpi ja painavampi seuraaminen . Ei taida lauantaina Ilkka Sten oikein tykätä... Lisäksi seisominen on tosi herkässä, tänäänkin taas meni maihin ennenkuin ehdin edes antaa käskyä. Seisomiseen on pakko antaa pieni käsiapu lauantaina, että saisi tuon pysymään ylhäällä.Luoksetulon törmäämistä olen saanut pois nyt sillä, että otan askeleen eteenpäin luoksetulon yhteydessä. Jarraa hyvin. En oikein usko, että muistaa tätä kisassa .

Tänään tehtiin taas kierron yhteyteen stoppeja. Ei ole yhtä hyvät kun oli talvella, täytyy heittää nopeammin palloa nyt hetken aikaa, että jarraisi tehokkaammin ja  paremmin.

Huomenna lähden Tuplan kanssa Jalasjärveä kohti iltahakuileen! Ei näköjään lähempää löydä hakutreenejä . Viski taitaa jäädä kotiin ja otan laatuaikaa vain Tumperon kanssa.