Olin järjestämässä haku1 koetta Mutalassa. Tupla pääsi tottistelemaan siinä ohessa, kuunteli myös paukkuja - edelleen aika aggressiolla suhtautui, mutta nyt jo parempi kuin viimeksi.

Tuplan kanssa otettiin seuraamista - vinkui ja napsi perusasennoissa??!!! Ohhoh.  Otettiin myös jäävät, nyt hyvin ja yritän sitä seisomisen käsiapua poistaa nyt ihan järjestelmällisesti. Tupla testaili myös a-estettä sekä metrin hyppyä! Metrin hyppykin onnistui ilmavasti, täytyy silloin tällöin kokeilla . Tehtiin me varmaan jotain muutakin, ainiin kiertoa ja stoppia - tänään taas hyvä stoppi.

Lisäksi Tupla leikki meille aivan vieraan miehen kanssa niin rajua taisteluleikkiä, että oli ihan pakko mennä väliin ja varoittaa mieshenkilöä, ettei tule sormille. Kyllä Tuplalla ainakin riitti voimaa haastaa miespuolinenkin rajuun leikkin .

Viski otti paikallaolon Simon tehdessä noutoja. Ei kiinnostanut noudot yhtään. Olin piilossa ja Taina oli valmistautunut käymään sanomassa Viskille, jos pää nousee ylös. Taisi Viski tietää ja oli aivan rauhassa koko paikallaolon - hyvä homma.

Loppuun vielä esineet. Esineruutu oli valmiina, kun menin poikien kanssa. Ensin Viski otti yhden esineen - tarkoituksena saada vasen etukulma ylös ekalla lähetyksellä - toimi!! Viski ei sitten enempää saanutkaan nostaa. Tupla näki tuon Viskin vasemman etukulman noston ja jäi sinne Tupla "jumiin" - tietty kun näki että Viski oli siellä touhunnut. No, annoin Tuplan keksiä ihan itse miten asiassa pääsee eteenpäin ja ykskaks se oivalsi ja nosti keskeltä esineen - hyvä tuonti! Ja lähetin vielä oikealta kohti takakulmaa, ja avot se esine tuli samantein! Tupla on paras .