Ylökkin järjestämä möllitoko oli tänään Mutalassa tihkusateessa. Tupla osallistui tietysti myös!

Ensin paikalla olot, juuri niin kauheata kuin voi ajatellakin möllitokossa olevan. Neljä koiraa, ensin lähti yksi haistelemaan vieruskaveria. Sen jälkeen lähti vieruskaveri haahuilemaan ja hetken päästä katsomaan, että haaa täällähän on muitakin koiria rivissä. Ja sitten lähti se kolmaskin koira ja bileet oli pystyssä! Annoin Tuplalle varmuuden vuoksi toisen maa-käskyn, mutta se kyllä pysyi paikoillaan ihan hyvin. Karvat sillä kyllä nousi, kun muut juoksenteli siinä vieressä.. Huh, onneksi ei käynyt hassummin. Kokeen lopuksi otettiin vielä uudelleen paikalla olot, nyt kaksi koiraa kytkettynä, joten minäkin uskalsin uusintaan. Hyvin meni sekin.

Niin, luoksepäästävyys sujui mallikkaasti.

Yksilöliikkeissä Tupla oli aika virtaska . Seuraamiset se painoi aika huolella, mutta muutoin oli toooooooosi hyvä! Terhakkaasti häntä tötteröllä seurasi, taisi se juoksussa vähän pomppiakin.. Mutta näitä molempia se tekee myös treenatessa, painamista täytyy nyt kyllä työstää pois. Liikkeestä maahanmeno taisi olla todella nopea, tuntui ainakin! Siinä seuraamisessa painoi, tietty. Luoksetulossa tuli lujaaaaahh ja törmäs.. Näinhän se tekee treenatessakin. Lisäksi siirtyminen sivulle oli vajaa. Jostain syystä Tuplalle on vaikeaa siirtyä sivulle luoksetulosta! Pelkkiä sivulle siirtymisiä kun tehdään niin ne jo sujuu hyvin. Liikkeestä seisominen oli hyvä, tosin annoin tarkoituksella pienen "sormiavun", että varmasti valitsee oikean liikkeen. Hyppy oli erinomainen, kaikin puolin. Tupla oli oikein tomera "pikku" kisaaja!! Jee!

Lisäksi treenattiin kaukot, pystyi tekemään vaihtoja hyvin - lähellä toki olen, että tekniikka säilyy. Sei-is sen pitäisi paremmin ylipäätään työstää taaksepäin, mutta tämä ei meinaa aina onnistua.

Otettiin myös ruutua, nyt jää helposti etukulmaan minusta katsottuna oikeaan. Menee ruutuun, mutta jää sovitusta paikasta vajaaksi ,sitä korjailtiin useaan kertaan ja lopulta oivalsi paikan oikein! Otettiin myös merkkiä minkä ympärillä oli naru, tässä Tupla tarjosi useaan kertaan ensin merkin etuosan, haki sitten oikean paikan itse - näistä ei palkkaa. Lopuksi onnistui kunnon merkkikin! Käytiin myös testailemassa pk-esteistä A:ta.

Viski treenas kehässä vähän seuraamista ja jäävät. Palkkasin pikku pallolla ja kahteen kertaan sitä kiinniottaessa se pyörähti aivan voltit kerien maahan?! Joku tuota elukkaa vaivaa. Kipeä se ei ole, itseasiassa tosi iloinen ja terhakka ollut nyt  viime aikoina, mutta jokin siinä on pielessä.