Viski pääsi hakuileen. Teemana motivaation nostatus. Tämä onnistuikin hyvin ja Viski kyllä hukkaa täysin työskentelyn, meni nenä pystyssä pitkin metsää, mutta mikä tärkeintä - löysi maalmiehet ja oli kovin kovin innoissaan . Yksi ilmaisukin otettiin mukaan, siinä ei mitään ihmeellistä, hyvin meni. Toivotaan, että sekä minä että Viski oltaisiin aika paljon parempia ensi torstaina Porvoossa kuin mitä oltiin Hyvinkään kisassa...

Tupla otti ennen hakutreenejä kolme ilmaisua. Kaksi ekaa vähän hakemista, viimeinen aivan loistavalla tempolla ja vaatimisella haukuttu.

Tuplalle tein ennen hakutreenejä jäljen. Se ehti vanhentua n. 2 h 15 min... Keppeinä kolme minikeppiä, jotka oli ollut n. 15 minsaa taskussani. Jälki 350-400 m pitkä, kaksi kulman tapaista (ei vielä ihan kunnon kulmaa) ja yksi ison kävelyhiekkatien ylitys. Tupla oli aivan käsittämättömän hyvä. Nosti kaikki minikepit - ei ihan käteen asti jokaista, mutta selkeästi kuitenkin - ajoi jäljen erehtymättä kertaakaan, ei edes sillä hiekkatien ylityksellä. Nyt kyllä voi olla ihan huuli pyöreänä ja vain ihmetellä kuinka hyvä se on. Aivan varmasti saan sen pilattua tavalla tai toisella!! Tässä joutuu nyt puntaroimaan ihan tosissaan, että olisiko sittenkin syytä alkaa keskittyä Tuplan kanssa jälkeen "ihan tosissaan" ... Ehkä parempi olla ottamatta mitään tosissaan ja jatkaa vain tätä kivaa puuhastelua.