Lauantai-illasta hakuiltiin. Tuplalle kuusi hajuhakua, kahdella namipalkkaus+pallot, muilla vain pallot. Kävi mukava = hyvä tuuli ja hajuhauissa sain Tuplan nostamaan nenää aika kivasti ilmavainulle. LÄhetykset hyvät - paitsi vitonen, jossa Tupla oli ihan sitä mieltä, että AINA on loppunut neljään maalimieheen, että mikä tää nyt on.. Jouduin hakemaan vitosesta uudelleen hajun, koska lähetys oli surkea ja koira ihan jolkotteli missä lie. Selkeä ajatuskatkos. Hmmph. No, uusintalähetys sujui hyvin, samoin kutonen. Täytyisi nyt vain tehdä useampia kuin tuo perinteinen neljän äijän haku, tuo kuusi olisi nyt hetken aikaa hyvä.

Tänään lähdettiin Tainan ja Lallin kanssa kohti Längelmäen kana-areenaa. Mentiin Katjalle ja Zenille hallitreeneihin seuraksi. Ja hyvät olikin treenit ja hyvin pelitti Zen, joten eiköhän siellä aika hyvillä mielin voi Katja suunnata kohta kohti Tanskaa.

Aloitettiin treenit paikalla istumisella. Tämä yllättävänkin hyvin - lukuunottamatta alun vinkumista!! Hmm.. tämä onkin mukava vaiva.. Onneksi vinkuminen loppui ilman, että tein yhtään mitään.. Sen jälkeen paikallamakuu, luultavasti n. 2 minsaa. Taina kiersi häiriöhenkilönä, tämä oli kaikkinensa Tuplalta oikea suoritus. Hyvä, rauhallinen, mutta oikea ajatus! 

Tehtiin kahdessa setissä yksilöliikkeet. Ensimmäisessä Tupla teki kaikki alokkaan liikkeet. Ensin seuraamista. Lähdöt hyvät ja sivun paikkakin on siirtynyt inasen taaksepäin. Mutta edelleen helposti siirtyy edistämään liikkeen aikana. Yhden ja kolmen askeleen laatikot vasempaan ei taida olla Tuplan juttu. Tänään alkoi taas kuumeta ja yliyrittää niissä tosi paljon, testattiin oikealle käännöksinä ja tämä oli parempi. Pitkällä suoralla, Katjan käskyttämänä tosi tiheästi (kaikkia käskysanoja, joihin en siis reagoi) Tupla oli vähän kuin liipasimella, tosi herkästi oli tekemässä kaikkia mahdollisia jääviä. Tätä tiehätä käskystä pitäisi tehdä lisää!

Seuraamisen jälkeen maahanmeno. Se oli hyvä ja nopea. Kaksi liikkurinkäskyä, ei tainnut niihin reagoida?

Luoksetulo pitkältä matkalta. Testattiin Katjan sormiapua + pientä muistutusta suullisesti, taisi toimia eikä törmännyt kovin pahasti.. Vähän nyt jää kuolaa housuille, hyvin hämmmentävään paikkaan .. noo, sellaista se on.

SEisomisessa alkoi sitten taas mennä kuppi nurin.. Seuraaminen tosi rumaa, pari ekaa metriä ihan ok, mutta sitten lähti edistämään todella pahoin. Jouduin tätä vähän hinkkaamaan, että sain edes kohtuullisen seuraamisen. Voi voi.. Sitten meni vielä kaiken lisäksi maihin, kun yritin ilman apuja... Ei hyvä. Uusintayritys + avut oli ihan ok. Tämä on meille hyvin vaikea liike..huomaan..

Loppuun hyppy, josta seisomisesta palkka.

Toisessa setissä alkuun ruutu, jossa kaksi kertaa pallo valmiina - hyvin. KOlmannella ilman palloa, tämäkin hyvin ja sain jopa pysäytyksen ruudun sisään - hyvä minä! Ruudun loppuosaa otettiin myös, ei häiriintynyt Katjan käskytyksistä, mutta menee lujaa ja pitkälle ... Ei meinaa oikein tajuta, että ihan oikeasti pitäisi pysähtyä siihen vierelle..  Eikai auta kuin auttaa riittävästi, että huomaisi lelun/namin kädessä... Toki tätä on treenattukin tosi vähän (=hyvä selitys).

Sitten noutoa. Ensin metallinouto kokeenomaisesti, lähti liikkurin käskystä. Uusinta, nyt pysyi, toki vieläkin oli aika herkällä. Aika selkeä päin tuleminen luovutuksessa. Hyvällä vauhdilla tuli, lisäksi nosti kapulan takaa hyvin.

Myös kaukoja tehtiin. Täytyy näitä vaan tehdä muuallakin kjuin kotona. Sei-is taas tosi vaikea...

Viski otti Lallin treenatessa pitkän paikalla olon - hyvin! Kertaakaan ei tarvinnut korjata, edes huomauttaa, piti koko ajan nätisti ja rauhallisesti pään maassa. Näinhän se sitten treeneissä onnistuu..

Kiitos seurasta, oli hyvät tokottelut!!