Lähdin poikain kanssa kohti Järvenpään T-treenejä. Tarjolla oli kaksi kehää tokottelua ja liuta Tending-koiria - mikäs sen parempaa! Ja takaisin tullessa oli entistä suuremmin hymy herkässä, Tupla oli niiiiin pätevä ja Viskikin pätevä paikalla makaaja .

Aloitettiin liikkeet paikalla makuulla, Tupla oli ryhmässä, jossa alo-avo-voi koiria, eli pelkkä makuu. Vähän jänskätti, kun toisessa kehässä tehtiin liikkeitä (rauhallisia) ja ettei vaan tapahdu lähinnä muille koirille mitään, jos Tupla saakin jonkun kumman päähänpiston... Jotenkin vähän sellainen kisafiilis siis . Tupla meni maahan vähän epäröiden, mä taisin käskyttää kummasti, koska maahan se menee kyllä yleensä hyvin. Paikalla makuussa se jahtasi mm. ötököitä, vähän vilkuili toiseen kehään ... eli ei ihan ideaalisuoritus, vaikka visusti pysyikin. Otin tämän vielä ihan treenien loppuun uusiksi, kun häiriötä oli selkeästi vielä enemmän. Huomautin heti, jos vilkuili häiriöihin päin ja tietty kehuin, kun oli rauhassa muhun päin.

Yksilöliikkeet kahdessa erässä ja kahdessa kehässä. Välissä sm-kisamainen odottelu (kylläkin lyhyt) .

Seuraaminen, taas alkuun pompahteli ja mä pöljä en heti aluksi huomauttanut. Seuraavasta pompahtelusta huomautin ja lähti sen jälkeen hyvin liikkeelle. Joo, kyllä se taaskin jalassa tuntui, mutta ei estänyt. Parissa pätkässä selkeästi lurahti turhan eteen, mutta voih - mä niiiiin tykkään sen asenteesta tässä(kin) liikkeessä!! Ehkä mä saan tän liikkeen vielä joskus teknisestikin kuntoon (not...). Nina käskytti tiheään tahtiin, mutta mielestäni Tupla ei niihin reagoinut.

Sitten liikkeestä maahanmeno, liikkurilta kaksi käskytystä ennen mun käskyä. Ilmeisen nopea maahanmeno. Otin liikkeenomaisesti ja palkkasin vasta ylösnousun sivulle.

Sitten evl-mittainen luoksetulo. Jätössä taas siirsi toista etutassua..mrr. Ja itselleni isompi mrr.. miksen tee tälle asialle jo jotain?? Vauhtia oli ihan riittämiin, tiukka sormen heristys ja tiukka murina ennen loppua. Hyvin reagoi, joskin tuli tooooodella tiiviin loppuosan, joten siihen saisi kyllä paksumpi Hesari jäädä väliin..

Tässä kehässä oli myös ruutu sekä luoksetulon merkkejä kehän halki. Ei vaikutusta näillä. Otettiin myös loppuun ruutu - pallolle. Ruutu oli osoittautunut vaikeaksi, koska takana oli toisen kehän idarin merkit ja hyppyeste. Lisäksi ihmisiä oli ruudun vieressä ja takanakin. Tuplan ruutuun menon aikaan ruudun vieressä oli Jessica ja Mac leikkimässä. VÄhän jänskätti miten käy, mutta tuntui jotenkin varmalta, että kyllä se sinne menee. Ja niin meni! Hienosti suoraan, mutta pallosta ohi ja siis ruudun takaa (taas) ohi, mutta palasi itse ruutuun ja pallolle. Vauhtia oli, eikä epäröinyt yhtään ympärillä olevia häiriöitä. Hyvä Tumppu!! Uusinnalla pystyi pysähtymään jo ruudun sisäpuolellekin ja pallolle .

Toisessa kehässä aloitettiin seisomisella. Jännitti miten käy. Päätin tehdä kisamaisesti, kunnes liikkuri-Nina sanoo, että pysähdys oli hyvä tai kertoo, että meni väärään asentoon... Skarppasin, että pää pysyy oikealle enkä katso yhtää alas ja käsky reippaasti epäröimättä. Ja jeeee - onnistui! Pysähdys oli kuulema ihan hyvä, pieni sivusiirtymä (just kuten Viskikin monesti tekee...hmm.....) tuli, mutta se saa nyt vielä mennä! Olin oikein onnellinen tästä .

Loppuun hyppy. Palkkasin seisomisesta. Hyvin meni.

Viski otti pätkän seuraamista ja pk-paikalla olon keskellä melkoista hälinää. Hyvin pysyi, ei merkkiäkään nousemisesta... Kehuin välillä, kun oli niin rauhallisesti.

Aivan huiput treenit - pakko päästä uudelleen! Tuollaisia häiriötreenejä täytyy saada lisää. Varsinkin Tuplan paikalla oloa pitää vahvistaa häiriöissä, siihen voisi jopa kokeilla ihan Jontemaista häiriötreeniä. Itse yksilötekemisissä ei mielestäni häiriöillä ole mitään merkitystä.